woensdag 18 oktober 2017

Zwembad utrecht den hommel

Zwembad Den Hommel is dagen per week open. Bekijk het rooster en de openingstijden van Den Hommel en kom zwemmen! Ontdek de aqua-activiteiten en kom zwemmen bij Den Hommel.


Zwemmen bij zwembad Den Hommel in Utrecht ? Bekijk hier de prijzen van zwemmen, zwemlessen en andere activiteiten bij Den Hommel.

Het zwembad is begin jaren van de 20e eeuw aan de westzijde van Utrecht aangelegd. Het toenmalige gebouwencomplex werd ontworpen door de gemeentelijk architect P. Binnen enkele jaren kreeg het uitbreiding. Er zijn vijf zwembaden waaronder een wedstrijdba een doelgroepba een recreatieba een buitenbad en een speelbad voor kinderen.


Oudere kinderen kunnen van de 70-meter lange glijbaan, zwemmen in de wildwaterkreek of het buitenbadje. In een onderzoek van de ANWB wordt geen spaan heel gelaten van het badmeesterstoezicht in. Er is voor ieder wat wils: er is een recreatieba een wedstrijd-, een.


Diploma A, B en C halen?

Leer goed en veilig zwemmen bij zwembad Den Hommel. Toon telefoonnummer Naar de website. Lekker spelen in het water, glijden van de super lange glijbaan of toch liever bubbelen in het bubbelbad? Bij Den Hommel kan je lekker zwemmen en . Upload your holiday pictures and holiday videos! De openingstijden van Aquacenter Den Hommel Kennedylaan in Utrecht vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van Aquacenter Den Hommel - op Openingstijden.


Jongeren onder de zestien jaar zonder volwassen begeleider zijn in de vakantie niet welkom in Den Hommel tussen 10. Het zwembad wil voor gezinnen extra aantrekkelijk zijn en biedt onder meer extra speelmateriaal aan. Volgens de gemeente is de maatregel niet bedoeld om . Voor kleine en grote kids is er voldoende te beleven in het warme recrea. Het recreatiebad heeft een temperatuur van dertig graden Celsius.


Voor de durfallen is er een wildwaterkreek en een glijbaan van zeventig meter. Wil je juist even lekker ontspannen? Dompel jezelf onder in een kruidenbad of whirlpool of probeer het Turkse stoombad. Tijdens de afgelopen schoolvakantie heeft zwembad Den Hommel een splitsing gemaakt in doelgroepen.


Daarbij is voor gezinnen een ruimere openingsstelling gekozen en voor recreatiezwemmen twee maal per week een apart blok van uur geprogrammeerd.

Daarnaast zijn de uren waarop bezoekers .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts