dinsdag 24 oktober 2017

Robinia pseudoacacia umbraculifera te koop

Wij leveren diverse maten bolacacia. Vind bolacacia op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Omdat de boom niet meer in de inrichting van onze tuin zoals we deze graag willen past bieden wij deze te koop aan. De kroon blijft compact door ieder jaar, na de nachtvorsten, de boom te snoeien (knotten).

Maar stel het snoeien nooit meer dan jaar oud anders worden de takken die de bol vormen te dik om te snoeien. Door jaarlijks snoei toe te passen bij deze soort hou je de kroon compact, maar snoei is niet jaarlijks noodzakelijk. Het is een langzame groeier die een uiteindelijke hoogte van ongeveer meter krijgt. Het is dus een geschikte bolboom voor zowel de grote als kleine tuin. Dit artikel is slechts beperkt leverbaar!


De uitval bij Robinia is soms zo groot, dat wij er geen enkele verantwoording voor kunnen dragen. De hergroei is vaak slecht en dode exemplaren worden niet door ons vergoed. De takken zijn zeer breekbaar waardoor versturen moeilijk is.

Afhalen is verre te prefereren. Zeer gekend boompje met bolronde kruin. Men bekomt echter prachtige laanbomen wanneer zij vrij kunnen ontwikkelen. Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België. Robinia pseudoacacia (Gewone Acacia, Schijnacacia, Witte Acacia, Valse Acacia).


Flinke boom met ronde kroon. Breekbaar struikje met gekrulde. Kleine boom met bolvormige . Goedkoop vind ik duurkoop , bent u echter heel vaak uw snoeischaar kwijt (mee weggegooid in de container b.v.) kies dan liever een goedkoper merk. Alles per stuk te bestellen! Als een van de weinige in Nederland heb ik Oleander zaad te koop ! Naast Oleander zaad heb ik diverse palm bana.


Ensete ventricosum Abyssinian Banana In het wild een enorm banaan. Snoeien van de bolacacia . Op vele plaatsen knipt men ieder jaar de takken tot op de voet af, waardoor de boom zeer klein te houden is. De meeste mensen zullen over een paar maanden jonge plantjes kopen , maar als je het leuk vindt om je eigen geraniums (Pelargonium) op te kweken, kun je die nu in bakken zaaien.

Koop voor € 6per stuk. Umbraculifera ) past goed in een kleine tuin omdat hij elk jaar terug gesnoeid kan worden en blijft een compacte bolboom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts