woensdag 25 oktober 2017

Bukatchi antea

Investeerder Bukatchi is een groothandel in tuinmeubelen dat levert aan tuincentra en bouwmarkten. Na de pioniersfase onder de oprichter is de . Venture Capital Nederland. Uw gids naar venture capital.


Linthorst tuinmeu- belengroothandel.

Hij voelt zich dui- delijk als een vis in het water. Antea Participaties is een . Het is heerlijk om eigen ondernemer te zijn. Dat kan alleen maar als je ze ruimte geeft. Richard is daar een goed voorbeeld van.


Anderhalf jaar geleden heeft hij de algehele leiding al overgeno- men en ben ik me gaan toeleggen op productontwikkeling en India. Daar komt bij dat het ook .

Bedrijfsbezoek Bukatchi. De persoon achter de Informal Investor. Dat hadden ze hier nog nooit meegemaakt. Als je zoals ik uit een grotere onderneming komt.


Dit jaar zijn er al twee overnames geweest die veel synergievoordelen gaan opleveren. Geneva Capital Group is a global network of MA, Corporate Finance and Strategy Firms supporting companies and entrepreneurs across many different countries and industries in important decisions. Binnen een week start Krake een nieuw bedrijf, Bukatchi Outdoor Lifestyle.


Na vervolgens nog een jaar fulltime te hebben meegeholpen aan een . Betrouwbaar en snel geleverd. Bekijk onze voordelige Bukatchi tuinmeubel collectie. Internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau. Deze zijn populair in deze veiling. HENGELO – BVA Auctions biedt momenteel een grote collectie tuinmeubelen aan op de veilingsite.


Deze is afkomstig uit het faillissement van Bukatchi in Hengelo. Tuinmeubelenbedrijf Bukatchi werd in oktober vorig jaar failliet verklaard.

Er kan worden geboden op meer dan 6tuinmeubelen, onder andere loungesets, tuinstoelen, parasols en terrashaarden. Koninklijke Hoogheid Maxima is geïnteresseerd in de mogelijkheden van private equity voor het MKB in Nederland. Lexence ingeschakeld voor juridisch advies.


Partner Michiel van Schooten leidt het team, dat verder bestaat uit Jitske Overboom en Annick Bredero. Thijs Linthorst ( Bukatchi ), Wouter Schortinghuis (iCentre), Ruud .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts