donderdag 19 oktober 2017

Banenzwemmen arnhem

Bijna elke dag kun je baantjes trekken in zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen. Banenzwemmen is in het wedstrijdbad. Bekijk de openingstijden, tarieven.


Hieronder zie je wat je de komende dagen kunt doen in onze zwembaden. In verband met een evenement is er zaterdag januari a. In de voorjaarsvakantie van tot en met februari zijn er aangepaste openingstijden.

Lees alles over zwemmen in Arnhem. Informatie over openingstijden, tarieven en agenda van zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen vind je hier. Je zwemt in het wedstrijdbad met watertemperatuur van 27° C. Openingstijden Zwembad Valkenhuizen Beukenlaan in Arnhem , alle Zwembad Valkenhuizen openingstijden en koopavonden in Arnhem.


Het aanbod van de Werksportkaart is enorm. In De Grote Koppel en Valkenhuizen geniet je van schoon zwemwater en veel leuke attracties. Beide baden hebben het keurmerk Veilig en Schoon.


In onze restaurants is er keuze uit warme of koude hapjes . Ook zijn er veel sportieve activiteiten zoals Aquarobic, Aquajogging en banenzwemmen.

Leeftijdscategorie: volwassene. Bezocht zwembad: Valkenhuizen. Regelmatige bezoeker: vaker dan een keer per maand. Positieve ervaring: Fijn personeel . Kom op eigen tempo banen zwemmen , verbeter conditie en zwem op individuele basis.


Leer zwemmen bij Zwemschool Accres volgens het . Your default description here. Toon alle activiteiten . Chiara Valzecchi to Sportbedrijf Arnhem. Or is it only for children? Geniet van de drie verwarmde baden, de speeltuin en ligweide en de grote glijbaan. In de grote ligweide kun je heerlijk zonnen.


Er worden regelmatig activiteiten georganiseer zoals pannavoetbal, zwemvierdaagse en banenzwemmen. Ontdek deze zee van ruimte! Openluchtzwembad Klarenbeek in Arnhem leent zich . Hou je wel van sporten in het water maar niet van het volgen van lessen?


In het meter bad kan iedereen heerlijk banen zwemmen. Het meter bad beschikt over een beweegbare bodem, dat maakt dit bad buiten de zwemlessen en het banen zwemmen ook zeer geschikt voor aquasporten.

Hebben jullie al eens gezwommen in de Crazy River? Laat je meevoeren van binnen naar buiten en . Het water heeft een constante temperatuur van 2graden en is daarmee het warmste zwembad in de omgeving van Duiven, Westervoort, Zevenaar en Arnhem. Je kunt bij ons terecht voor zwemlessen en heel veel uur waterplezier! Van zwemles tot banen zwemmen , survival zwemmen , Float AeroFitt of een actieve . Als je in Arnhem studeert heb je mazzel!


Je komt namelijk in aanmerking voor een Studentensportkaart. Onbeperkt sporten voor slechts €1per maand. Resultaten van de zwemles bekijken? Klik hier voor de voortgang.


Recreatief zwemmen recreatiebad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts