woensdag 25 oktober 2017

Zwembad de scheg korting

Wordt het een zwemparadijs of een overdekt speelparadijs? Kom spelen in het speelparadijs en zwemmen in het zwemparadijs. Loop direct vanuit het zwemparadijs naar het speelparadijs en beleef een waanzinnig dagje uit!


Kom naar De Scheg in Deventer en je vindt dit alles onder één dak! Betaal niet te veel voor Belevingscentrum De Scheg in Deventer en profiteer van korting !

Klik om de korting voor Belevingscentrum De Scheg en voor andere uitjes in Deventer te bekijken. De Scheg is een compleet overdekt sport- en speelcentrum in Deventer. Je vindt hier een zwemparadijs, een kunstijsbaan, een kartbaan, een indoor speeltuin, sporthallen en squashbanen onder één dak.


De scheg in deventer kortingskaartjes : max. Andere leuke aanbiedingen (advertentie) . Via Actievandedag nu korting op een dagje toegang De Scheg incl. Je betaalt voor deze aanbieding maar € 1p.

De Scheg beschikt op zakelijk gebied iedere maand over een actie aanbieding. Dit heeft betrekking op onze thema-vergaderzalen, arrangementen en (winter) barbecues. Op deze pagina vindt u alle actie aanbiedingen per maand.


Wij wensen u veel plezier bij De Scheg ! Beleef een spetterend dagje uit en kom zwemmen in het zwemparadijs Blue Lagoon in Deventer. Een zwembad vol waanzinnige attracties voor groot en klein ! Zwemmen, spelen en karten onder dak! Smul van een frietje met snack, een ijsje en drankje. Bij Zwemparadijs Blue Lagoon in Deventer zijn volop attracties te vinden. Kom heerlijk een dag genieten in het gethematiseerde zwembad.


Zag er leuk uit op de filmpjes, maar bleek een ranzig, verouderd zwembad. Overal groene aanslag en schimmel in de voegen. Het zwembad kan oud zijn, maar kan alsnog wel bijgehouden zijn.


In de roosters allemaal troep zoals papiertjes, pleisters etc. Zwembad De Scheg in Deventer opent dit weekeinde het vernieuwde.

Laat anderen weten wat je ervan vindt. Sport- en Belevingscentrum De Scheg , Piet van Donkplein Deventer, . Even lekker zwemmen met onze drie kids. Na even zoeken naar een parkeerplek . Ga met de beste korting naar De Scheg. Bekijk nu alle geldige kortingen voor De Scheg en profiteer direct!


Wilt u met de trein naar zwembad De Scheg in Deventer? Dat is vrij eenvoudig, want het zwembad ligt vlak naast het station van Deventer. Helaas was het welkom bij het drift karten bij de Scheg niet zo gastvriendelijk.


Het is met name een zwembad met glijbanen en is gerelateerd aan het spelen in het water. Twee weken niet zwemmen in De Scheg wegens onderhoud. De zwembaden van De Scheg zijn van maandag tot en met zondag september gesloten wegens groot onderhoud aan de technische installaties.


Alle vaste gebruikers zijn hierover geïnformeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts