zondag 11 januari 2015

Intratuin halsteren kerstshow 2016

De entreehal staat in het teken van disneyfilm Frozen. Het is een warm en feestelijk winterwonderland. Bekijk de folder. Wil je wekelijks onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan nu in.

Grootste collectie tuinmeubelen van Zuidwest Nederland. Ontspan en relax met Intra Wellness. Zonder aankoopverplichting krijg je één foto direct gratis mee. Wat was het een magisch gezellige avond gister.


Bedankt lieve gasten dat jullie er waren . We gaan met de bus naar Halsteren. Naar de mooiste kerstmarkt van Intratuin.

Dat is natuurlijk niet voor niets en belooft ook voor dit jaar weer heel. Vandaag naar de kerstshow geweest bij Intratuin in Halsteren. Wauw wat een mooie show, heb geen spijt dat ik daar heen ben geweest. Ik ben echt helemaal in de kerstsfeer gekomen.


Want bij de Intratuin in Halsteren wordt nu al gebouwd aan een groot miniatuurdorp met kerststalletjes, een kerstman en alles wat met de winter te maken heeft. Intratuin Halsteren is vorig jaar verkozen tot beste kerstshow van Nederland. HALSTEREN - Het is dubbel feest bij de Intratuin in Halsteren. De verkiezing werd georganiseerd door Tuinbranche Nederland samen met het vakblad Tuinzaken.


De meeste afdelingen zijn klaar dus je kunt al heerlijk struinen tussen de nieuwste kerstversiering , leukste kerstverlichting voor binnen en buiten, en uiteraard de mooiste kerstbomen. Voor een echte kerstboom kun je vanaf eind november weer bij jouw vestiging terecht. Bij Intratuin vind je kerstdecoratie in alle soorten en . In het tuincentrum is oa een kindertreintje en een draaimolen. Verder zijn de kerstdorpjes met miniatuurtreintjes een grote publiekstrekker. Tot snel bij de mooiste kerstshow van Nederland!


Het wordt natuurlijk elk jaar moeilijker om er wat mooi(er)s van te maken, maar wij blijven toch elk jaar terugkomen.

Het parkeerterrein is werkelijk afgeladen en hoewel Marijke sinds vandaag over een invalidenparkeerkaart beschikt, . Het plan is om aan het einde van de ochtend naar Halsteren te rijden om daar de jaarlijkse kerstshow te gaan bekijken en dan vervolgens samen te gaan lunchen. Hoewel het net 11:uur is, is het al een drukte . Er wordt, terwijl een show loopt, al kritisch gekeken naar wat er nóg beter kan. Het streven is altijd de lat weer hoger leggen.


Dat was voor dit jaar een extra grote uitdaging want . Uitgebreide Intratuin, rond de kerst lijkt het wel de Efteling. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor . Alles wordt uit de kast getrokken om er voor te zorgen dat men zijn kerstbomen en kerstartikelen bij hun komt kopen. Zijn hier geweest voor de kerstshow.


Was prachtig en zeer groot! Aanrader wat ons betreft! Een hele grote intratuin, . Laatst ben ik samen met mijn moeder op pad geweest. Maar ze gingen wel altijd wanneer .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts