dinsdag 6 januari 2015

Draagbare houtkachel

De Wiltfang draagbare mini houtkachel. Eenvoudige, maar zeer effectieve houtkachel. Geeft warmte en je kunt er op koken.


Geschikt voor op de camping, volkstuin, in een schuurtje, kas of bij de (herfst)picknick. Met vlakke warmhoudplaat en inklapbare pootjes.

De pijp is demontabel en past in de kachel! HOUTKACHELSVermogen van de kachels? Wij krijgen af en toe de vraag wat het vermogen is van onze kachels.


De standaardtestmethodes zijn echter niet van toepassing. Uit de koker van Harrie Leenders haarden komt dit najaar iets heel bijzonders. Speciaal voor natuurliefhebbers en avonturiers.


Wie wordt er niet blij van deze draagbare houtkachel.

Tevens geschikt als outdoor kooktoestel. Compleet met schoorsteen en aslade. Vind draagbare kachel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De harrie leenders model fältovn biedt niet alleen warmte.


Ook kunt u erop koken, dit door de extra dikke bovenplaat. Houtkachel , draagbaar en inklapbaar met reistas en weegt maar kg. Dankzij de Katmai portable houtkachel kun je ook in het voor- en najaar gebruik maken van de FoZZil tenwagen.


De Katmai portable houtkachel werd oorspronkelijk. Houtverbranding raket kachel - kamp kachel - noodhulp kachel - houtkachel - kachel - Survival - draagbare kachel. This Pin was discovered by Lonneke Boons.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Verwarm uw tent of tuin de de draagbare mini houtkachel ! Mobiele houtkachel en zeer geschikt voor de kamperen. Met handig handvat om goed . De houtkachel die je in een tippi tent of veranda kan gebruiken.

Draagbare houtkachel mini. Lees hier alles over de Frontier. Een goede reden om de natuur in te gaan. Een draagbare kachel die warmte en sfeer geeft, en de mogelijkheid om te koken. Hij is gemakkelijk te vervoeren en biedt overal warmte en comfort.


Altijd gezellig buiten zitten met deze prachtige houtkachel! Fältovn de perfecte reispartner. Je kent het wel: je organiseert een gezellige zomerbarbecue en voor je het weet is het al donker en nét iets te fris om buiten te blijven zitten.


Met deze draagbare houtkachel is dit geen probleem meer! Profiteer van onze deal en ga zalig warme zomeravonden. Beschrijving snelle kook: 8-minuten om kook floz van water brandstof: Brandwonden sticks, dennenappels en andere . De Loki Stove is een zeer compacte en draagbare (!) kachel voor in tent, schuur, of buiten waar open vuur niet is toegestaan, bijna heel Nederland dus. Of allebei tegelijk natuurlijk. Binnen een paar minuten is de Loki Stove gebruiksklaar.


Fijne houtkachel voor outdooractiviteiten, terras en camping!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts