woensdag 28 januari 2015

Bontebok te koop

Ook goed om te weten: funda en derde partijen plaatsen tracking cookies om advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren. Door middel van deze tracking cookies kan dan ook je internetgedrag worden gevolgd. Door deze melding te sluiten, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je . In het buitengebied van Bontebok staat een bijzondere villa prachtig verscholen in het Friese landschap.


Bekijk bij Makelaardij Terpstra B. Het huis is ontworpen vanuit de landschappelijke context met een duurzaam karakter: een lange, weidse kavel omringd door boomwallen.

Een uniek en volledig gelijkvloers object in het teken van . Woonhuis te koop : Vraagprijs € 545. Toegang tot alle woningen in Bontebok , van appartementen tot huizen. Vind bontebok op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Er moest veel aan gebeuren en ze hadden immers een mooie Zweedse woning in de kern van Bontebok. Schitterend aan de stille zijde van de Schoterlandse Compagnonsvaart gelegen, goed onderhouden, sfeervolle woonboerderij met fraai aangelegde siertuin met uitzicht over het achtergelegen heidegebied. Achter de woonboerderij is - geheel in stijl met de landelijke uitstraling - een hoogwaardige . Ons woningaanbod: beschikbare huizen te koop in Bontebok op Zah.

Elke dag nieuwe koopwoningen in Bontebok. Op het hoogtepunt waren er zelfs vijf cafés in de buurtschap te vinden. Aan één van deze vijf cafés dankt Bontebok waarschijnlijk haar naam.


Het had een uithangbord met onderstaande spreuk: Een bok is een bok, een bok ben ik geheten. BB Oudeschoot( km van Bontebok ). Fantastisch9beoordelingen. Met eigen ingang en badkamer en keukenblok. In een oude verbouwde schuur. We nodigen u van harte uit om bij ons te komen overnachten.


Met enige trots bieden wij u een huis vol historie te koop aan. Tot ziens in Oudeschoot! De vriendelijk aangelegde tuin grenst direct aan het water. Een politiewagen kan ze niet bijhouden, al maaien ze het gras voor de voeten van de agenten . Dit nieuwe bestemmingsplan.


Bontebok ligt in het landschapstype “veenpolder (laag- veenontginning)”. Het laagveen ontstond in het stagnerende water tussen de Middelzee en de. Bontebok Trading verkoopt wereldwijd nieuwe en gebruikte machines.


Alle machines die te koop staan worden vooraf gecontroleerd en getest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts