dinsdag 20 januari 2015

Hondenmand van steigerhout

Vind hondenmand steigerhout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop hondenmand steigerhout op Marktplaats. Ik zoek een bouwtekening voor een hondenmand van steigerhout ? Steigerhouten hondenmand ?

Bent u op zoek naar een betaalbare steigerhouten hondenmand ? Doe het zelf stappenplan voorbeeld van eenvoudige hondenmanden van steigerhout. Zoek je gezelschap of materiaal voor je kat, hond of schildpad? In deze beestige rubriek vind je vogels en andere huisdieren van allerlei pluimage. Van een chihuahua met stamboom tot een gratis kitten of een pluizig dwergkonijn.


Waterschildpadden en vissen, maar ook parkieten, schattige . Verras je hond of puppy met een leuke hondenmand ! Met twee steigerplanken en enkele schroeven heb je binnen een handomdraai een custom made hondenmand.

Gebruik hieronder het zaagplan voor de juiste maten. Mooie steigerhouten hondenmand excl kussen. De honden mand is geschikt voor een grote hond en bevat de maten: L0.


Hij heeft een ruime instap voor de hond. Het materiaal steigerhout i. Zeer net afgewerkte hondenmand gemaakt van nieuw steigerhout. Houten Hondenmand Overig. De hondenmand is strak vormgegeven en net zeer net afgewerkt, van de buitenkant zijn geen schroeven zichtbaar.


Ook is dit hout niet zom. Wij maken ieder gewenste hondenmand van steigerhout op maat. De manden worden op bestelling gemaakt, dus afmetingen zijn naar wens nog aan te passen. De beste en voordeligste steigerhouten hondenmanden vind je op 123Tinki.


Klik hier voor gegarandeerd de laagste prijs! Dit hondenbed van steigerhout is de perfecte plek voor jouw hondje om lekker te chillen. Deze hondenmand van Xenos heeft een afmeting van 1bij cm.


Het hondenbed is lekker praktisch, zo heeft je hond zijn eigen plekje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts