donderdag 14 augustus 2014

Sro liendert

Zwembad Liendert in Amersfoort is een echt les- en activiteitenbad. Bezoekers zijn veelal deelnemers aan verschillende lessen en activiteiten. Veel kinderen halen in dit bad hun zwemdiploma, recreanten komen hun banen trekken of een middagje spelen en spetteren en senioren hebben hun ochtenden waarop ze . De accommodatie bestaat uit bassins, waaronder een 50-meter wedstrijdba een torenbad met een springtoren en diverse duikplanken en instructiebaden.


Voor recreatieve bezoekers is het subtropische Aquadroom een heerlijk bad.

Hier vind je ook onze saunacabine en de whirlpool. In de zwemmersbar kun je lekker . Onze excusses voor het ongemak. Als je op zoek bent naar een locatie voor zwemles in Amersfoort, dan kun je terecht bij drie verschillende zwembaden. Hieronder is meer informatie te vinden over de tijden en tarieven voor zwemles in Amersfoort. Vrijzwemmen gratis voor leskinderen.


Lopen zonder de grond te raken, het gevoel hebben te zweven in het water: dat is Aquajogging. Sportfondsenba Liendert en .

Aquajogging is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of lichamelijke conditie, omdat spieren en gewrichten niet overbelast raken. Doordat je procent meer calorieën verbruikt, is het ook nog eens goed voor wie wilt . Er is de mogelijkheid tot vrijzwemmen, samen zwemmen en incidenteel worden en groepslessen verzorgd. Voor deze activiteit betaald u € per keer of koopt u een badenkaart voor € 350.


Voor meer informatie en vragen kunt u terecht bij de Buurtsportcoaches van SRO : Mark Schepp . Wijksport voor jongeren. Parkweelde ABC Liendert Parkweelde Start bouw Amerena met kinderen sportverenigingen. Zweminstructeur (Liendert, Amersfoort). Het is de bedoeling dat ze met dezeactiviteiten en vereniging worden geholpen door verschillende instanties, zoals SRO , Young Leaders en Welzin. Om bovenstaande te realiseren is . Het gaat om een cursus voor diploma A én B, verzorgd door SRO.


In samenwerking met SRO zijn er groepen Sociaal Vitaal voor Liendert Rustenburg. Sociaal Vitaal is een project waarbij senioren uitgenodigd worden om samen te sporten en te ontmoeten. Na de wekelijkse sportles is er dan ook ruimte voor een praatje, samen koffie drinken of een spelletje doen. Vestiging KSH Kidsclub Liendert (BSO).


Brede school De Zonneparel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts