dinsdag 26 augustus 2014

Princenbosch open

Baan C de gehele dag vrij;. Wanneer u nog niet ingelogd bent bij Leden info eerst inloggen voor de actuele baanbezetting. Tuincentrum Princenbosch is gelegen op een unieke landelijke locatie, met aan de ene kant een 18- holesgolfbaan en aan de andere kant een uitgestrekt bosgebied. Dit puur-natuur- tuincentrum, . Als onderdeel van de lustrumviering organiseert Golfclub Princenbosch dit jaar een open 27-holeswedstrijd voor spelers met een handicap onder de 10.


Op Golfclub Princenbosch wordt een open 27-holes wedstrijd gehouden voor spelers met een handicap onder de 10.

Onder de prijzen zijn wildcards voor andere grote toernooien. Alles wat u moet weten over Golfclub Princenbosch in Noord-Brabant, Nederland. Deze golfclub heeft holes, golfbanen en krijgt uit 1beoordelingen ( reviews) als gemiddeld cijfer een 9. Lees ze allemaal op Leadingcourses.


Geen evenementen op deze locatie. Lees een jaar lang over deze jonge talenten. Het ontwerp is van Alan Rijks.


Kom langs op de open dag van golfbaan Princenbosch , maak kennis met golfen en de schitterende 27-holes par baan.

Ook in het sfeervolle clubhuis en op het terras is het bourgondisch . Restaurant Golfbaan Princenbosch , Molenschot: Bekijk onpartijdige beoordelingen van Restaurant Golfbaan Princenbosch , gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Maak kennis met de mooie golfbaan van Golfbaan Princenbosch en kom zondag september naar de Open Dag! Je speelt dan 9-holes voor slechts € 1-!


Je betaalt geen inschrijfgeld en obligatie. Bij de opening op vrijdag werden genodigden getrakteerd op een spectaculaire golf trick show van Joost Hage, waarna een openingshandeling volgde door oud -European Tour-speler Rolf Muntz. Hij liet de aanwezigen zien hoe je zo effectief mogelijk kunt oefenen.


Een dag later hield Princenbosch een . Ik hou van het spel tussen natuur en sport”. Mike Harms, Oosterhoutse Golf Club en Astrid Beenackers, G. Schitterende kerstshow, echt een bezoekje waard! Sfeervol, anders dan anderen , kwaliteit, warm en creatief.


Wilt u dit alles ook bewonderen dan bent u van harte welkom tijdens de bekende openingstijden uit (ma tm vrij van tot 1en zaterdag van tot 10). Extra koopzondagen: december . Bekijk hier Princenbosch Plantencentrum openingstijden. Ook koopzondagen van Princenbosch Plantencentrum en de actuele folder en aanbiedingen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts