donderdag 14 augustus 2014

Zwembad poortugaal

Al ruim jaar vervult ons zwembad een belangrijke functie in de gemeente Albrandswaard. Velen hebben ons zwembad bezocht tijdens schoolzwemmen of leszwemmen, via verenigingen of gewoon tijdens het vrij zwemmen met familie of vrienden. Om al onze bezoekers nog beter te informeren, informeren we u met. Route: Grotere kaart weergeven. Er zijn diverse activiteiten te doen het bad heeft verschillende baden die geschikt.


Kom hier bijvoorbeeld voor aqua- joggen of trimzwemmen.

Dat laatste is heel actief zwemmen, waarbij alle zwemslagen . Ook het zwembad zelf geeft. Zwemschool Kikkersprong geeft op woensdag, zaterdag en zondag les in zwembad Albrandswaard te Poortugaal. Het lespakket voor deze locatie omvat de reguliere A, B, C lessen én zwemvaardigheid- en snorkellessen. Voor wachtende ouders is er een grote wachtruimte aanwezig. Via de ramen heeft u goed zicht op de . De gemeente Albrandswaard heeft in de afgelopen maanden met verschillende partijen gesprekken gevoerd om de dreigende sluiting op juli dit jaar te voorkomen.


Van jong tot oud wordt plezier beleefd aan de verschillende activitei.

Direction Poortugaal Metro. Echte koffie bij zwemschool De Kikkersprong! Zwemles in Rhoon Poortugaal Hoogvliet. Kosten: € 4- per maand.


In zwembad Albrandswaard worden, naast de reguliere activiteiten zoals zwemlessen en vrij zwemmen, activiteiten voor diverse doelgroepen georganiseerd. U kunt kosteloos een keer kennis komen maken met één van de volgende activiteiten. Dat is gebleken na onderzoek. Naast een zwembad mijdrecht vind je ook zwembad , sportschool, hotel, sport. Zwembad mijdrecht Poortugaal op Telefoonboek.


Op zaterdagen en zondagen in de vakantiedienst wordt volgens de normale . Alleen mannen (niet gemengd). Gemengd (mannen en vrouwen sporten samen). Accommodatie: Albrandswaard ( zwembad ). Meer informatie over deze accommodatie. Sinds kort heeft Zwemschool Shoebi haar eigen app, op deze app kunt u nu nog gemakkelijker informatie vinden over de zwemschool, de lessen, de lesresultaten en de evenementen. Ook dit jaar zal Dare2Tri weer verschillende wetsuit testdagen organiseren, tijdens de wetsuit testdagen krijg je de kans om de Dare2Tri wetsuits te passen, uit te proberen en te kopen of te bestellen.


Deelname aan deze wetsuit testdag is gratis! Naast een peuterbad is er ook een bubbelbad in dit zwembad aanwezig.

Daarnaast organiseren we regelmatig kinderactiviteiten met diverse . Volg Rivierabad op social media. HET ZWEMBAD DER PSYCHIATRISCHE INRICHTING ,‚MAASOORD. Het zwembad gaat ons, en met ons vele andere inwoners van Albrandswaar ook aan het hart. Opnieuw een gemeenschapsplek die op de fles dreigt te gaan. Zoals eerder het buitenzwembad al ter ziele ging.


En de Boekenstal in Poortugaal. Nu is dan de beurt aan het binnenzwembad. Gamerensport is begonnen met de werkzaamheden in het voormalige buitenzwembad van Albrandswaard.


Jarenlang lag het buitenbad van Albrandswaard er verlaten en verpauperd bij, plannen en ideeën hiervoor hebben lang in de week gelegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts