woensdag 20 augustus 2014

Stedentrip boedapest

Budapest , de hoofdstad van Hongarije, is twee steden in een: het oudere Buda aan de westkant en Pest aan de oostkant. Daartussen stroomt de Donau: soms rustig en op andere momenten als een woeste rivier. Budapest is met de oevers van de Donau, het stadsdeel met de Burcht van Buda en de Andrássyboulevard tot . Boedapest, in het Hongaars geschreven als Budapest, is ontstaan doordat twee steden aan weerszijden van de rivier de Donau samensmolten: Buda en Pest.


Tegenwoordig is het de hoofdstad van Hongarije. Er wonen bijna twee miljoen mensen, en jaarlijks maken ruim vier miljoen toeristen een .

Vind de beste stedentrip naar Budapest bij de grootste online Vakantiewinkel van Nederland: D-reizen. Ontdek onze prijzen en service! Op zoek naar een stedentrip Budapest ? Gaat u straks mee op ontdekkingstocht door het sprookjesachtige Boedapest?


De hoofdstad van Hongarije heeft zijn bijnaam te danken aan de indrukwekkende bezienswaardigheden langs de oevers van deze rivier. Bezoek tijdens dit weekendje weg . Zin in een weekendje Boedapest ? Profiteer snel van de laagste prijs voor je citytrip naar Boedapest !

Heb je zin in een stedentrip Boedapest ? Boek vandaag bij Neckermann! Boedapest wordt steeds vaker ontdekt als de ideale bestemming voor een stedentrip. Er is zo veel te beleven! Bekijk de top aanbiedingen voor een stedentrip Boedapest bij de ANWB.


Onze stedentrips zijn inclusief vlucht, verblijf én gratis extras. Wij geven je de beste insider tips, zodat je Boedapest optimaal gaat ervaren! Info over de Sta Activiteiten en Hotels. De scherpste prijzen voor je Citytrip naar Boedapest! Goedkoop een stedentrip Boedapest boeken?


Tip: citytrip Boedapest alert! Vergelijk de beste deals voor complete reizen. Een stedenreis Boedapest per trein boekt u de via de Treinreiswinkel, de specialist in voordelige citytrips per trein.


Stedentrip Boedapest trein en hotel. Goed voor een goedkoop weekendje weg, arrangementen en last minute hotels in Boedapest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts