donderdag 7 augustus 2014

High tea intratuin halsteren

Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even uit te rusten bij De Eetbare Tuin. Tussendoor even een heerlijke koffie of verse smoothie. Maar ook voor een smakelijke lunch of een uitgebreide high tea kan je bij de Eetbare Tuin terecht.


Met een bezoekje aan ons restaurant maak je het bezoek aan Intratuin. Reserveer nu voor maar 1p.

Een diversiteit aan hartige verrassingen. Alles wordt hier vers bereid met ingrediënten van topkwaliteit. De gerechten worden aangepast aan het seizoen. Geniet ook bij Intratuin met familie of vriendinnen van een etagère vol met Engelse specialiteiten. Ons Tuincafé biedt een High Tea met diverse soorten exclusieve thee.


Heerlijke belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de high tea compleet. Gezellig winkelen, inspiratie op doen én genieten in het restaurant.

Het is allemaal mogelijk onder één dak. Een High Tea bij de Intratuin in Elst. Hoe heb ik het ervaren, was het lekker en wat kost het. Intratuin Halsteren in Halsteren leent zich ook goed voor een high of . Ik testte het samen met mijn nicht en oma. Een leuke tip om samen met uw vriendinnen, zussen, ouders of kennissen te doen!


Ook dit jaar staat de kerstshow van Halsteren weer voor sfeer en gezelligheid en in het restaurant genieten we van een heerlijke High Tea. Even lekker bijkletsen onder het genot van een high tea. Schuif aan voor een etagère vol Engelse specialiteiten, lekkere minibroodjes, zoete en hartige snacks en diverse soorten exclusieve thee.


Tip: verras iemand eens met . Nederlanders de naam kent. Bovendien hebben ze een marktaandeel van binnen de gehele tuinbranche. In vele vestigingen zit het tuincafé waar je naast een ontbijt ook kunt lunchen en een high tea kunt . Voor een bezoekje aan de vestiging kun je gerust een hele dag uitrekken. Je kunt hier heerlijk een hele dag vertoeven: geniet van een heerlijke lunch of high tea in het restaurant, doe inspiratie op voor de kerst, bekijk de nieuwste .

Bettina Bakt Bettina heeft een biologische banketbakkerij in Amsterdam. De Kerstshow is in ieder geval ook dit jaar weer meer dan de moeite waard. Indebuurt nam al eerder een kijkje.


Zelf maak je kans op een nationale tuinbon t. We gaan een kerststuk maken, voorafgegaan door een heerlijke High Tea bij Intratuin in Halsteren. Natuurlijk blijft het een verrassing wat we precies gaan maken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts