donderdag 28 augustus 2014

Renson zonwering prijzen

Veel natuurlijk daglicht is een voorwaarde voor een gezond binnenklimaat in uw leefruimte. Maar ongecontroleerde en overmatige zonlichtinval kan de comfortbeleving danig verstoren. Voor de prijsberekening van verticale zonwering gaan we uit van screens van meter breed bij tweeënhalf meter hoog.


Foto: RENSON Sunprotection. De prijzen zijn exclusief BTW en plaatsingskosten, de motor is wel inbegrepen.

Wat mij ook verbaasde, is dat deze ramenleverancier wel verluchtingsroosters van renson in onze ramen zou plaatsen, maar blijkbaar er niet voor opteert om een zonwering van renson aan te bieden. Ik moet niet zeggen dat dit in de zomer voor oververhitting zorgt in de slaapkamers. Ons huis is modern van stijl en externe screens zijn geen optie vermits de ramen in de gevelsteen zijn gemonteerd en er geen electrische voorzieningen zijn. Ik denk dat een zonneluifel van renson (type icarus of sunclips ), . Over verticale zonwering. Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is het doek insectenwerend in gesloten positie.


Doordat we over gans Belgie werken, moeten we via goede planning geen extra kosten aanrekenen voor verre afstanden.

Om u te overtuigen hebben we al honderden tevreden referenties van Veurne tot Maaseik… Prijzen van stormvaste screens zijn merkelijk duurder en worden door hun gebruik prijs verantwoord. Een screen is de ideale oplossing om het zonlicht te weren en nog steeds te genieten van het uitzicht. Een overzicht van screens als zonwering vind je hier. En dat ziet u terug aan de onderscheidende buitenzonwering.


Renson streeft naar perfectie. Duurzaam, innovatief, comfortabel én een lust voor het oog. Spring eens binnen in de showroom van Horpirol en maak kennis met terrasoverkappingen, zonnezeilen en tal van andere oplossingen om schaduw te brengen. Terrasoverkappingen bij van Dam alles in een han begint bij de fundering.


RENSON LAMELLENDAK ALGARVE: VERLENG UW ZOMER EN VERKORT DE WINTER OP UW TERRAS. Dankzij doordachte, efficiënte en duurzame comfortoplossingen biedt het antwoorden op vlak van zonwering en ventilatie. Met technologische innovaties en unieke oplossingen ontstaan totaaloplossingen op maat van elk . Partner blikt met trots terug op teamsucces tijdens internationaal wielerhoogtepunt van het jaar.


Suncomfort is specialist in zonwering , outdoor living, raamdecoratie. Het is een familiebedrijf waar kwaliteit en service op de eerste plaats komen. Structurele zonwering en screens gaan die oververhitting tegen.

Ze houden de zonnestralen tegen voordat ze in contact komen met de glas- oppervlaktes. De ongewenste warmte en storende lichtinval komen niet binnen. Er is dus geen kans op verblinding of onaangename reflecties in tv- of computerschermen.


Het product werd bekroond in de categorie - Producten met hoge architecturale waarde. De zonwering is uitgerust met een ingenieus geleidingssysteem, waardoor het doek in elke positie strak en windvast zit. Het doek kan worden gebruikt voor glaspartijen tot m².

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts