maandag 18 augustus 2014

Gratis tuinbank afhalen

Koop of Verkoop gratis af te halen op Marktplaats. Zoals op foto te zien, wat verf spetters. Paar nieuwe kussens erop en dan kan het zeker nog een tijd mee. Voor iedereen een voordeel.


Houten 2de hands schommelbank.

Levering mogelijk mits betaling buiten de regio gratis in Ieper en o… € 4000. Op zoek naar gratis meubels? Bied ook uw eigen aanbod gratis meubels aan. Adverteren is gratis op onze marktplaats. Verder is van de planken van het zitgedeelte kapot.


Gratis weggeefwinkel en weggeefhoek. Dat laatste is goed te maken.

Het bankje is misschien niet geschikt om te zitten, maar wel als decoratie. Als u laat weten of u het bankje zou willen ophalen , zet . Op foto zie je dat er een stukje uit is. Contact met onze klantenservice. Aanmelden nieuwsbrief en 5. Vind jouw Kwantum winkel. Zoek gratis spullen in je buurt of omgeving.


Snel en simpel af te halen ! Strakke tuinbank van het merk SenS-Line - Steigerhout look - Design tuinbank - Eenvoudig online te bestellen bij Van der Garde Tuinmeubelen of bezoek onze showroom in Duiven of Opheusden. Heb een zits allibert tuinbank gekocht. Deze werd snel geleverd. Praktische comfortabele tuinbank. Van loungeset tot tuinbank , je vindt het bij wehkamp.


Bekijk het volledige aanbod tuinmeubelen en bestel! De verzendkosten hangen af van het aankoopbedrag van jouw producten.

Alle producten vanaf € 5- worden gratis bij je thuis bezorgd. REMBOURS - Wanneer je een zending onder rembours wilt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts