maandag 11 augustus 2014

Afvoergoot tuin gamma

Met de aanhoudende klimaatveranderingen is het belangrijk dat je jouw hemelwaterafvoer goed regelt. Lees hier wat je kunt doen. AFVOERGOTEN DRAINGOOT LIJNGOOT ROOSTERGOOT Kunststof afvoergoten voor tuin , terras. Naar het vergelijk Vergelijken.


Hydroblob Regenwaterbuffer.

Afvoergoot aansluitset met sluitstukken en uitloop. Ontvang rechtstreeks onze nieuwste tuintips. Douchegoot met sleuf rooster 1cm.


Bij het tegelen van een terras of het aanleggen van een nieuwe bestrating in de tuin of oprit is het zorgen voor een goede afwatering erg belangrijk. Bij Praxis koop je voordelig en eenvoudig alles wat je nodig hebt om onder ieder type bestrating overtollig water snel weg te laten lopen zoals een infiltratieput, afvoergoot en . Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!

Bekijk ons grote assortiment afvoergoten. Van licht belastbaar tot zwaar belastbare poyesterbeton vloergoten. Er bestaan vanzelfsprekend nog andere mogelijkheden, zoals flexibele dakgoten in diverse uitvoeringen of praktische afvoergoten die je netjes kunt aansluiten op de riolering.


Deze laatste optie is bovendien ook heel nuttig om extra water, zoals tijdens het poetsen, van je tuinterras weg te leiden. Download afbeelding 3X 307. Onze afvoergoten zijn beschikbaar in verschillende modellen en grotes. Contacteer ons voor meer informatie en prijzen.


Per watergoot geven wij aan welke koppelstukken u hierbij het beste kunt. De oplossing voor hemelwaterafvoer in uw tuin Merk: Excluton Breedte: cm. Gietijzeren rooster Brons. Naast het ACO Self gamma produceert.


Gemakkelijk te plaatsen. Sluiten perfect aan bij uw tegels of klinkers. Nergens meer keuze Waterafvoer Goten en Koppelstukken.


Hexagonale rasters geven het gootelement immers een solide structuur. Dit systeem werd reeds succesvol toegepast op onze .

Hydroblob is hét efficiënte, milieuvriendelijke systeem om wateroverlast te voorkomen. Het systeem is eenvoudig zelf aan te leggen, zonder leidingwerk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts