woensdag 6 augustus 2014

Decoratie ladder loods 5

Deze decoratieve ladder van Zuiver is bedoeld als woon accessoire. Woonaccessoires van verschillende topmerken online verkrijgbaar en snel in huis. Laat je inspireren en kom langs in onze woonwarenhuizen in Amersfoort, Zaandam en Sliedrecht of bestel veilig en snel online.


This Pin was discovered by Wieneke Van Domselaar. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Neem een paar bijzondere accessoires mee en hang deze aan mooie haken of aan een ladder.

Vind de beste tweedehands loods resultaten van onze leden en aanbod sites zoals Ebay. Decoratie ladder kwantum. Kleine verandering aan de kale muur! Vreemde decoratievoorwerpen. Regelmatig zie ik decoratiemeuk langs komen waarvan ik me serieus afvraag of er mensen zijn die dat in hun huiskamer willen hebben.


Dreatz is een originele, eigentijdse hanglamp. De decoratieve lamp heeft de vorm van een bol met daarin de lichtbron. Hierdoor ontstaat een mysterieus lichteffect. Mand aan rek, doek Het Melkmeisje van Vermeer ( Loods ).

Binnenkijken bij decoloes . Betonnen decoratie - industriële woonaccessoires. Bekijk het assortiment en maak je keuze! Det var Mirjam Romijn, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Deze ladder scoorde ik bij de Loodsoutlet, waar je de keuze hebt uit een heleboel varianten voor slechts € 29.


Inmiddels heb ik steeds meer decoratie verzameld en is het al een stuk gezelliger. Een huis groeit dan echt! Crèmewit kussen met geometrisch dessin € 3- en plaid € 6( Loods ). Ik was door vrienden op Loods geattendeerd omdat ik al tijden een ladder voor in huis zocht, maar . Het uurwerk heeft tekenen van veroudering en weersinvloeden. Antieke crème afwerking. Servies Fargrik, 18-delig, turkoois € 1(Ikea).


Klik hier en bekijk de leukste decoratie ladder ideeën voor in je interieur! Wandfarbe und weißes Sofa. De kruk Local is gemaakt van ijzer en hout en is zeer stevig. Wil je een opvallend item aan je woning toevoegen, of juist iets unieks met een gekke twist?


Dan is een decoratie ladder daar de juiste voorbeeld voor, met. DIY idee: van ladder tot kapstok !

Wat dacht je van dit stoere idee? Van een ladder een kapstok maken? Zoek een ladder in een kleur die bij je interieur past (wit of boomstam hout past heel goed in een neutraal interieur).


Of verf de ladder in een fijne kleur. Stel je voor dat je de schuur van een oude hoefsmederij ombouwt tot een woning … In twee jaar tijd toverden Anoeska en Robin een oude stal om tot een prachtig modern huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts