donderdag 21 augustus 2014

Koopzondag dokkum welke winkels zijn open

Koopzondag in gemeente Dongeradeel. Locatie 1: Elke 1e zondag van de maand koopzondag. De winkels zijn geopend van 13. Voor bepaalde winkels gelden uitzonderingen!


Kijk je ogen uit in de vele gezellige winkeltjes en geniet van de historische binnenstad.

Op vrijdagavond is het koopavond en elke woensdag is er markt van 10. Het college van burgemeester en wethouders . Dokkum krijgt de door de ondernemers gewenste koopzondagen. De OVD kondigt aan de winkeldeuren dit jaar te openen op: juli en augustus ( Dokkum Cultureel), september (Admiraliteitsdagen en Dokkum Cultureel), . Al de winkels en handelszaken in Dokkum gerangschikt naar populariteit. Naast de openingstijden vind je adresgegevens en contactgegevens van de winkels. Ook vind je koopzondagen in Dokkum en winkels open op zondag.


Vanaf april is er elke eerste zondag van de maand koopzondag in de historische binnenstad van Dokkum.

Ook op andere locaties in de. Bovendien zijn de openingstijden met een uur uitgebreid. In Leeuwarden zijn op een koopzondag de (meeste) winkels open tussen 12:en 17:00. Lees hier belangrijke mededelingen om teleurstelling te voorkomen! Zo'n winkels zijn van één tot vijf uur 's middags open.


In Dokkum is het voor het eerst koopzondag. Kortgeleden besloot de gemeenteraad dat winkels in D. Welke GAMMA bouwmarkten zijn open op feestdagen en op (koop)zondag? Vind hier het actuele overzicht van bijzondere openingstijden bij GAMMA. Je beslist zelf wanneer je jouw pakket ophaalt, het is makkelijk te combineren met de andere boodschappen. Er is er altijd wel één in de buurt.


Al onze vestigingen zijn open na 18. Je hoeft niet meer thuis te wachten . Zijn alle winkels open op zondag? In Nederland worden de koopzondagen vastgesteld door de gemeenten.


Leen Bakker winkels bij jou in de buurt.

HEMA winkel met het grootste assortiment. Winkeliers kunnen echter van deze. Bestel eenvoudig online en laat je bestelling thuisbezorgen of haal gratis af bij jouw HEMA!


Xenos winkels bij jou in de buurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts