vrijdag 15 augustus 2014

Groenteplantenkwekerij

Alle soorten groenteplanten voor moestuin, volkstuin, balkon of keuken. Profiteer van jarenlange ervaring en grote voorraad. Vandaag bestellen is morgen geleverd.


Wij telen komkommers en tomaten voor de Nederlandse- en Europese markt. Kwaliteit, milieu en duurzaamheid zijn belangrijke speerpunten in ons bedrijf.

Wij vullen onze energiebehoefte in met warmte-krachtkoppelingen en plagen bestrijden we op biologische wijze. Op onze plantenkwekerij van ruim ha. Rockanje, zijn wij gespecialiseerd in de opkweek van het complete pakket . Aan het riviertje de Grote Beerze in Middelbeers ligt onze vollegrondsgroentekwekerij annex witlof trekkerij.


Onder het keurmerk Eurep Gap kweken wij hier milieu bewust een breed scala aan groenten. Doordat de teelt van de groenten in de volle grond plaats vindt, zijn . BPK is al meer dan jaar een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de opkweek van jonge groenteplanten voor de professionele tuinbouw.

Wij werken steeds volledig volgens de wensen van de klant, met de focus op kwaliteit. Ultramoderne serres, een gedreven team van teeltspecialisten en oog voor elk detail . Wat is er nou lekkerder om uit je eigen tuin groenten en kruiden te eten. Wij bieden je daarom een breed assortiment groentenplanten en kruidenplanten aan. Vanaf medio maart tot medio augustus afhankelijk van de weersomstandiheden kun je bij ons terecht voor je groetenplantjes. Vanuit een hypermodern bedrijf en op 120.


Bestel snel en eenvoudig alle producten voor in je moestuin. Bijvoorbeeld groente- en kruidenzaden, meststoffen, gewasbescherming, groenten-, aardbeien- en kruidenplanten, bloempotten, gieters, tuinslangen, enzovoorts. Wij kiezen resoluut voor kwaliteit aan een goede prijs!


Wij hebben een ruim assortiment aan groenteplanten. Het assortiment bestaat uit , koolplanten, slaplanten, paprikaplanten en tomatenplanten (in div. soorten). Vaak heerst Phythopthora in tomatenplanten, belangrijk dus dat de tomatenplanten resistent zijn tegen deze ziekte. Ook bij koolplanten is het belangrijk dat de plant . Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres. Ons bedrijf is oorspronkelijk een groentekwekerij maar richt zich momenteel meer op de verkoop van groente en fruit, kom eens langs en overtuig u van onze service en kwaliteiten.


Via onze kennis en ervaring in de opkweek van groenteplanten horen wij als opkweekbedrijf tot de wereldtop.

Als vooruitstrevend partner voor telers doen wij er alles aan om tot die top te blijven behoren. Groentekwekerij Nagels, Duffel. Zo staat Plantenkwekerij Leo Ammerlaan er borg voor dat al uw wensen voor aanvang van de . Ga naar Beekenkamp Ornamentals.


Meer over Beekenkamp Vegetables. Opkweek en verkoop van jonge koude en warme groenteplanten. Uw veredelaar en vermeerderaar van pot- en tuinplanten. Een betrouwbaar product. Alles voor Beekenkamp Vegetables.


Bio-aandeel zal geleidelijk aan door blijven groeien Ruim aanbod biologische groenteplanten bij Plantenkwekerij Jongerius Tholen - Plantenkwekerij Jongerius in Houten is al jarenlang actief in de opkweek van biologische groenteplanten. De kwekerij is gespecialiseerd in groenteplanten voor de glas- . Voor iedereen een voordeel. We hebben niet altijd alles op voorraa voor specifieke informatie kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. We zetten ook graag een aantal planten voor u apart.


Enkele voorbeelden van groenteplanten die wij verkopen: . We verbouwen groente zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. U kunt bij ons ook terecht voor aardappels, peulvruchten, fruit, kruiden en allerlei benodigdheden voor uw eigen moestuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts