woensdag 20 augustus 2014

Retro vaas glas

Vind retro vaas glas op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop vintage vazen op Marktplaats. Glas , waarvan onderkant van cm. Glazen Gestyleerde Retro Vaas.


Prachtige, grote retro solifleur vaas in glas.

Mooi effect door de afwisseling van helder en mat glas. Niet gedateer maar wellicht jaren … Prijs o. De categorie - Overig Vintage glas - bestaat uit een diversiteit aan glas - sculpturen, vazen , schalen, en andere glasobjecten uit diverse Europesche landen. Aan winkelmandje toevoegen. Wij hebben een NIEUWE WEBSHOP voor vintage brocante glaswerk. Met deze vaas kun je je bloemen prachtig presenteren.


Vooral geschikt voor bloemen met een lange stengel. Door de hoogte is hij ook ideaal voor decoratieve takken. In de koude maanden is hij te decoreren met een lichtslang voor een sfeervol en gezellig licht.

Maar ook als decoratieve fles op de gron tafel of op een . Een ronde glazen retro vaas met dutsen. Het glas van de vaas is zo bewerkt dat het deels vervormt. In een vintage interieur een leuke blikvanger! Op Speurders vind je Vidreco La Mediterraner glazen vaas Oranje met bollen Retro. Derder kwart 20e eeuw, Italië.


Vergelijk goedkope Retro vazen uit de nieuwe collectie en bestel aanbiedingen voor de laagste prijs online. Dit kleine vintage vaasje heeft een warme paarse kleur en is gedecoreerd met gouden lijnen. De bovenkant van het oude vaasje is afwerkt met een glooiende rand. Mooi in combinatie met andere kleine. Dit vintage vaasje heeft een mooie paarse kleur en is gedecoreerd met gouden lijnen.


Het oude glazen vaasje heeft een hoogte van cm. Vaas Botella Large van COCO Maison is gemaakt van helder roze glas. Deze trendy flesvaas is zowel met als zonder decoratie een mooie blikvanger in het interieur.


Deze flesvazen zijn geliefde decoratie items in het interieur. Leuke vazen , design items en woonaccessoires. Stijl je woonkamer af met deze retro vaas van HKliving.


Bekende kringloopitems: vazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts