maandag 25 augustus 2014

De wilder openingstijden

Locatiemanager: Martijn Beekhuizen . Heerlijk zwemmen in je blootje. Badkleding avond sauna De Wilder. Sauna badkledingavond alleen toegang in badkleding.


Subtropisch zwemparadijs met veel mogelijkheden en sportieve activiteiten.

Zwemmen en plezier komt hier samen! Woensdag: 08:- 20:30. Donderdag: 08:- 20:30.


In subtropisch zwemparadijs De Wilder vind je alles wat je zoekt op het gebied van zwemmen en andere sportieve activiteiten. Kom ook een dagje genieten in het prachtige recreatiezwembad De Wilder in Haaksbergen! Het prachtig gelegen subtropische zwembad biedt voor jong en ou.


De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud.

Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. Bij zwemparadijs De Wilder in Haaksbergen kun je heerlijk zwemmen en genieten van een dag vol waterplezier. Ga van de glijbaan en wacht.


Verder beschikt zwemparadijs De Wilder over een babyroom, aankleedtafels, boxen, bubbelbaden en douches rondom het zwembad. Sauna De Wilder aanbieding te Haaksbergen, de hoogste sauna korting bij SpaOnline. Recreatiebad De Wilder Haaksbergen.


Zoek vind en beoordeel jouw favoriete wellness locatie Sauna de Wilder op VindWellness. Wie Haaksbergen bezoekt kan bijna niet om het Park Scholtenhagen heen. Aan de zuidzijde van Haaksbergen ligt een uitgestrekt park, waarin diverse schitterende voorzieningen zijn gesitueerd. Een goede verdeling qua leeftijden.


Mooi dat het stoombad weer inwerking was. Fijn om te zien dat deze avonden volgend seizoen weer herhaald worden. Buiten reguliere openingstijden , stelt Beekhuizen, die niet bang is voor pottenkijkers. Onze badmeesters letten op veiligheid en sociale aspecten.


Wij zorgen zelf voor toezicht.

Daar komt meer bij kijken dan alleen in de gaten houden of iemand zijn hoofd boven water kan houden. In je blote billen van de . Inmiddels heeft Optisport De Wilder het toegevoegd aan haar vaste aanbod. Lekker bewegen in het water, afgestemd op individuele mogelijkheden van de deelnemers. Wethouder Edith van Spiegel . Dat heeft het college van.


Voor de overname waren drie kandidaten in de race: Optisport, Stichting De Wilder en de gemeente Wierden. Ook blijven dezelfde openingstijden gelden. Vakantie regio: Noord Prijzen Volwassenen : Euro 00. Weergevoelig: Nee Rookbeleid: Verboden te roken.


Infrastructuur in de regio Wilder Kaiser in een oogopslag - en nog veel meer vindt u uitgebreide informatie, data, openingstijden etc. In de herfstvakantie organiseert zwembad De Wilder extra leuke waterpret activiteiten. Alle activiteiten starten rond 14.


Van Wilder Johan, Aalst. Diensten en producten: Balie Dendermonde, Huwelijksvermogensrecht, Personenrecht, Strafrecht. Contactinformatie, telefoon ,. Organisator: ZV Scholtenhagen. Type zwembad: Binnenbad.


Bezoekadres: Scholtenhagenweg 32. Zwembad: Optisport de Wilder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts