woensdag 6 augustus 2014

Spiegel steigerhout lijst

Hele leuke spiegel met een lijst van steigerhout ! De lijst is ongeveer 10cm breedDe spiegels zijn op maat te bestellen. Deze mooie spiegel met steigerhouten lijst is in vele slaapkamers, keukens en woonkamers geleverd. Maatwerk is hierbij mogelijk.


Wil je een spiegel met dikke lijst of dunne lijst , met of zonder staander. Spiegel met lijst gemaakt van steigerhout.

Stoere, robuuste spiegel met lijst ? Gratis Bezorging en ophanghaakjes! Bestel uw spiegel op maat online met gratis bezorgservice in Nederland en België! Steigerhouten , klassieke en barok spiegels op maat met houten lijst.


Een prachtige bureau kast met planken de onderkasten zijn voorzien van een plank en afgesloten met deurtjes. YamBee diversiteit aan steigerhout en massief houten meubelen. Deze steigerhouten spiegel van Xenos geeft je interieur een robuuste look.


Past uitstekend in een landelijk of industrieel interieur. Leuk, robuust uiterlijk.

De afgebeelde spiegel heeft de maten 80×60. Andere maten zijn ook leverbaar. Vul onderstaand formulier . En als u de spiegel nog een beetje mooier wilt maken: kijk er dan eens vaker in!


Ons constructievoorstel is. Mooie sfeervolle steigerhouten spiegels en fotolijsten. Zoekt u bijvoorbeeld een mooie omlijsting voor een foto op canvas of een grote spiegel. Dan is een steigerhouten omlijsting altijd passend.


Doordat de steigerhouten. Gezien bij Tough-design. Roger maakt zelf een nieuwe spiegel om het gebroken exemplaar te vervangen. Ik wil graag zelf een spiegel maken met een lijst van steigerhout. Het hout voor de spiegel heb ik al, maar waar kan ik een grote losse spiegel vinden?


Ik heb uiteraard al op internet gespeur maar ik heb niks concreets kunnen vinden. Zijn er meer mensen die al eens zelf een spiegel hebben gemaakt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts