vrijdag 15 augustus 2014

Zwembad de krim texel

Er zijn drie waterglijbanen en een wildwaterbaan. Speciaal voor jonge kinderen is er een indoor spraypark, geheel gethematiseerd in Texelse stijl. Vakantiepark De Krim geopend. De ceremonie begon met drie toespraken, uitgesproken doorde President-commissaris van de Raad van Commissarissen de heer N. Tuin namens Aannemingsbedrijf A.

Het wordt een prachtig zwembad met binnenba buitenba glijbanen, . Beelden van vakantiepark De Krim in De Cocksdorp van het nieuwe zwembad. Heerlijk zwemmen in De Krim. Sportief ontspannend of verfrissend! Ook voor zwemlessen ben je bij ons aan het juiste adres! De verkiezing is georganiseerd door de zwembadbranche.


Aan de hand van een vragenlijst konden gasten een beoordeling geven over diverse aspecten van het zwembad.

Op basis van deze beoordelingen werd per . Regelmatig krijgen wij de vraag: Hoe is het met de bouw van. Kamperen op de best uitgeruste camping van de Wadden met o. Het park heeft restaurants, een supermarkt, saunafaciliteiten en binnen- en buitenzwembaden. Vanaf september vorig jaar wordt er gebouwd aan een nieuw zwembad op Texel. Een ontzettend mooi binnen- en buitenzwembad met spectaculaire attracties en glijbanen. Durfallen kunnen in de Dazzler, een buisglijbaan met . Menno Siebinga en zijn kinderen Tessel en Zeev hebben donderdagochtend officieel het nieuwe zwembad van vakantiepark De Krim bij De Cocksdorp geopend.


De drie kwamen van de familieglijbaan naar beneden. Aanvankelijk was het de bedoeling dat Roelf Siebinga, één van de oprichters van De. Na de bouwvak zullen we gaan beginnen met de nieuwbouw van zwembad De Krim op Texel.


Allereerst dient het oude zwembad gesloopt worden. Begin september zullen we hiermee starten waarna we direct zullen gaan heien. De heipalen zullen als “combi-hek-palen” uitgevoerd worden.


Dit is een systeem waarbij een . Wat een ontzettend mooi park!

Super mooi gerenoveerd zwembad met gave glijbanen en wildwaterbaan. Het is net een dorp, zo groot! Grote nette supermarkt waar je echt v alles kunt krijgen en niet mega duur.


Restaurantjes waar je heerlijk kunt eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts