maandag 11 augustus 2014

Ophoogzand prijs per m3

Drainagezand nodig in den . De prijs van een kuub zand is altijd opgebouwd uit twee onderdelen: het zand en de transportkosten. Ophoogzand Losgestort, vanaf 2m3. Transport: Kippervrachtwagen.


Stucadoorszand , € 150.

Metselzand grof, € 125. Sportveldenzand grof, € 10. Big bag (inhoud ca. m), Verkoopprijs per stuk. Het is snel leverbaar, ook in bigbag. Levering binnen werkdag door heel Nederland!


Betaalmogelijkheden, Vooraf per bank, iDEAL, Creditcard of contant bij aflevering. Levermethode, Stenentrailer met kraantje.

Deze kan de materialen 3-4m buiten de wagen neerzetten, bijv. U kunt kiezen voor levering losgestort of levering in Big Bags. Onderstaand ziet u een prijstabel voor de producten die het meest geleverd worden. Voor de overige producten kunt u bellen voor de. De kuub prijs van straatzand zelf is niet zo hoog.


De prijs per kuub wordt voor een groot deel bepaald door transportkosten, met name wanneer u kleinere hoeveelheden bestelt. Er kan zand worden geleverd in big bags of het kan los worden gestort. Het los storten van zand is doorgaans goedkoper dan het bezorgen van . Bestel gemakkelijk en snel uw. Losgestort zand : Gratis bezorging de volgende werkdag (voor 16u besteld). Wij zijn u graag van dienst!


Bigbags zand ( per bestelling):. Een Big Bag bevat kuub en kost euro extra per kuub. Big Bags hebben een inhoud van M(10liter),bevatten ongeveer 15kg zand en kosten euro extra per. M3c, M3 M3f zand € per ton excl.


Woudzand € per mexcl.

Zandbakzand € 1per mexcl. Brekerzand € 2per ton excl. Bel even vooraf of materiaal voldoende voorradig is, dan rijdt u niet voor niets ! U kunt bij ons mstraatzand in een container laten bezorgen. Hierdoor profiteert u van het gemak dat u de straat niet meer hoeft aan te vegen.


U kunt de container hierna wederom gebruiken om deze te vullen met uw afvalproducten. Ook scheelt dit in de prijs , zo bespaart u gemiddeld € 5per order. Maar wat voor ervaringen hebben jullie met de prijs van zand ? Het goedkoopste wat ik tot nu toe ben tegengekomen is euro per kuub inclusief . NB: gebruik ipv een komma voor de invoer een punt. In deze berekening wordt rekening gehouden met inklinken van het te gebruiken zand. Straatzand losgestort prijs per m3.


Te bestellen: vanaf m3. Koop voor € 5per stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts