vrijdag 15 augustus 2014

Zwembad de kloet

Wanneer zijn de vakanties, kijkdagen, gekleed zwemmen, diploma zwemmen. Contactgegevens zwembad. Vrijzwemmen, wanneer is de glijbaan open, banenzwemmen, gezinszwemmen.


De kosten voor zwemlessen, vrijzwemmen, . Nicolaasfeest is het zwembad op december vanaf 16:uur gesloten.

Tijdens de schoolvakanties gelden afwijkende openingstijden ! Speciale zwemlessen in zwembad De Kloet in Grootebroek. Kinderen die extra aandacht nodig hebben bij het behalen van hun zwemdiploma kunnen straks terecht in zwembad De Kloet in Grootebroek. Daar wordt gestart met zwemlessen in kleine groepjes.


De meest volledige site met ruim 66. Kom lekker zwemmen in dit gezellige zwembad. Zwembad de Kloet : Zwemplezier voor jong en oud bij Zwembad de Kloet. Openingsdata en -tijden.

Upload your holiday pictures and holiday videos! Come and swim in this cozy swimming pool. De leukste dagjes uit in Noord-Holland! Zien, ontdekken en beleven! Beleef de leukste dagen met veeltebeleven.


ZWEMBAD DE KLOET IN DE VOORJAARSVAKANTIE De Kloet: aangepaste tijden in de vakantie. Door in te loggen op de persoonlijke pagina ziet u de resultaten van uw kind. Een zwembad waar het prima toeven is, met een groot bad van 1bij meteren 2graden en een klein bad . Een aantal jaren geleden is er onderzoek gedaan naar de toekomstwaarde van de Kloet. Uit dat onderzoek kwam naar voren dat met wat onderhoud de kloet weer jaar mee kon.


Zwembad De Kloet - Grootebroek In Grootebroek ligt aan de Raadhuislaan het gemeentelijke zwembad “De Kloet ”. Dat was ook aanleiding om flink te investeren. De dakisolatie en de dakbedekking zijn vernieuwd en er zijn . Deze activiteit wordt u aangeboden via het VVV. De beschrijving van deze activiteit is door VVV aangeleverd.


Van adres: Naar adres: Afstand route.

Terug naar de overzichtskaart. Boek bij deze activiteit een overnachting. CDA Stede Broec heeft tijdens de raadsvergadering een voorstel gedaan om de tarieven van zwembad De Kloet te verlagen voor de jeugdigen. Dit als stimulans om meer te bewegen. We hopen dat meer jeugd hierdoor het zwembad gaat bezoeken en zo ziet hoe leuk en . Bron te Grootebroek, voor (wedstrijd) zwemmen, masters zwemmen, waterpolo, aquajoggen en schoonspringen.


Het voostel is aangenomen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts