maandag 18 augustus 2014

Zwembad wolfslaar

Openingstijden bij slecht weer (weercijfer of lager) en onder de graden. Dit buitenzwembad beschikt over een horeca gelegenheid en biedt een uitgebreid activiteitenprogramma. Het unieke aan zwembad Wolfslaar is dat het een echt familiezwembad is.


Opknapbeurt zwembad Wolfslaar voor nieuw seizoen. De gemeente is begonnen aan groot onderhoud. Het vijftig meter wedstrijdbad krijgt nieuwe tegeltjes.

Grote schoonmaak: Algenpoetsen op bodem zwembad Wolfslaar. BREDA - Met de hoge maart-temperaturen begint het weer te kriebelen. Een duik in het buitenbad. Water eruit en met de hogedrukspuit de groenaanslag van de . BREDA - Gebalde vuisten, een meisje die bij haar keel zou zijn gegrepen en een dreigende sfeer.


De hoge temperaturen van de afgelopen weken zorgden voor incidenten bij zwembad Wolfslaar. Ook wij zijn er van geschrokken. De daders zijn er definitief uitgezet.

Salamanders, kikkers, padden en zelf een verdronken vosje. En over activiteiten in uw wijk. Lekker buiten zwemmen in het peuterbad of springen van de springplank bij Wolfslaar ! We doen er alles aan, aldus locatiemanager Pim de Jager. Super leuk en sportief event voor de hele familie.


Het beschikt over drie bassins, glijbanen en grote ligweides. Het diepe bad is een meter-bad met zwembanen en twee duikplanken. De directie sprak van een gezellige drukke dag en hoopt dat er nog vele van deze dagen mogen volgen.


Natuurlijk hopen wij dat ook. Zaterdag, zondag en feestdagen 09. De openingstijden kunnen worden aangepast aan het weer. Breda bij zwembad Wolfslaar.


Wilt u zeker weten of zwembad . Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Wij brengen je in beweging! Bij Optisport ben je het hele jaar door welkom voor sportieve uitdagingen, gezellige sport- en ontspanningsactiviteiten of recreatieve activiteiten waar plezier centraal staat.


Wij hopen je binnenkort in één van onze accommodaties te mogen begroeten!

Hieronder vindt u de gestelde vragen en het antwoord van het college. Helaas ligt het onderwerp wat moeilijker dan gedacht omdat de beheerder de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts