woensdag 27 augustus 2014

Speelgoed opbergen

De woonkamer wordt al snel een chaos als je kids er ook spelen. Gelukkig zorgt slim speelgoed opbergen voor heel wat rust! Het basiselement heeft meerdere sporen, zodat je lades en planken naar wens kan plaatsen - en ook weer kan vérplaatsen. In een lage opberger kunnen kinderen zelf hun spullen pakken en weer . Hou de kinderkamer rommelvrij met ons assortiment speelgoedopbergers.


Van planken tot opbergdozen: we hebben heel wat ontwerpen en kleuren om uit te kiezen.

Word jij af en toe ook lichtelijk neurotisch van teveel speelgoed rommel in huis? Met een breed assortiment, kunnen Reva en Lucy met gemak hun eigen speelgoedwinkeltje beginnen. Dan vlieg ik als een razende opruimprinses door het huis om . Dat er een hoop verandert als je kinderen krijgt, hoeven we je niet meer vertellen. Speelgoed opbergen doe ik als de meiden op bed liggen?


Eén van die dingen die zo anders zijn dan voorheen, is hoe je woonkamer eruit ziet. Van een VT Wonen proof huis is éven geen sprake meer, dankzij die opvallende speelkeuken in de hoek en speelgoed dat je overal . Vind speelgoed opbergen op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Grasduin vooraf op hun website, daar staan reeds afmetingen en kleurcombinaties. Hou alle opties nog open bij het binnen stappen van de winkel. Zorg dat het voor je zoon of dochter makkelijk is om het speelgoed op te ruimen zodat je niet alles zelf hoeft te doen.


Spreek bijvoorbeeld af . Maak ook duidelijke afspraken. Onze dochter is bijna een jaar en ondertussen heeft ze zoveel speelgoed dat ik het niet meer zo goed kan opbergen. Tijd dus om iets aan te schaffen waar we flink wat zooi in kunnen verstouwen.


Ik wil het liefst een soort van kast voor op haar slaapkamer en daarnaast wss een bankje met opbergruimte . Kinderen in huis zorgt meestal voor troep in huis. Omdat het af en toe prettig is om wat orde in de chaos te scheppen, zijn wij op zoek gegaan naar mogelijkheden om speelgoed op te ruimen. Een vraag die me de laatste tijd nogal bezighoudt is hoe we op een makkelijke manier al het speelgoed van Lise kunnen opbergen zonder dat onze woonkamer eruitziet als een kinderdagverblijf.


Vooral gezien de verzameling speelgoed waarschijnlijk eerder groter wordt dan kleiner en ik graag ook zelf . Volop artikelen om je keuken en huishouden netjes te organiseren. Een dagje spelen eindigt meestal in een rommelige woonkamer. Bekijk de video voor tips!


De leukste manieren om speelgoed op te bergen vind je hier bij MakeOver.

Hoe doe je dat eigenlijk, speelgoed opbergen ? Waar laat je toch al het speelgoed van je kinderen! Wij geven tips en voorbeelden! Bij ons vind je de leukste, mooiste en vrolijkste opbergers voor in de babykamer en kinderkamer.


Van stoere opbergdozen van Sprouts tot aan echte design wandrekken van String Pocket. Zo gaat opruimen nog een feestje worden! Richt de kamertjes in met een van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts