vrijdag 8 augustus 2014

Tuincentrum ede zondag open

U wilt op een zondag uw tuin inrichten en wilt hiervoor tuin meubelen of tuintegels of een tuinbak of tuinplanten of tuinartikelen kopen bij een Groenrijk tuincentrum ? Koopzondag Ede geeft u hiervoor de gelegenheid! Regelmatig is er namelijk een vestiging van de Groenrijk op zondag open. Elk tuincentrum in Ede : koopzondagen, aanbiedingen, folders en openingstijden van tuincentra in Ede.


Kom langs bij tuincentrum Ede voor de mooiste bloemen, planten, cadeaus en woonaccessoires of kijk op onze website. De meest volledige site met ruim 66.

Dit tuincentrum nabij Ede heeft een groot assortiment aan tuinproducten. Tuincentrum de Oude Tol nabij Ede is de Tuinspecialist van de regio. Op de website vindt u onze contactgegevens, openingstijden , eventuele vacatures en meer.


Bij tuincentrum de Oude Tol in Wageningen, nabij Ede , Nijmegen, Arnhem en Veenendaal bent u aan het juiste adres voor al uw bloembakken, kamerplanten, tuinplanten, vaste planten, potterie en meer. Elke zondag open van 12. Punten verzamelen en inwisselen voor korting op producten in onze . De Driesprong in Ede is een tuinplantenspecialist en hoveniersbedrijf met passie voor natuurlijke tuinen.


Zondag januari, 12:tot 17:00. We zijn bijna elke dag open , maar voor de zekerheid bekijk je onze website voor een overzicht van alle openingstijden en koopzondagen van Praxis Ede.

De KARWEI bouwmarkt in Ede is het adres voor elke klus: inspiratie, advies en volop keuze in bouwmaterialen en accessoires. Onthouden als Mijn bouwmarkt. Openingstijden dichtstbijzijnde EMTE winkels.


Het leven kleurrijk en geurrijk maken doet de Wildernis vol groeninspiratie door uw huis en tuin met bloemen en planten te verrijken. U bent in onze tuincentra en winkels in Achterberg, Veenendaal en Rhenen van harte welkom voor de mooiste bloemen en planten, accessoires en een goed advies. Vind hier een overzicht van koopzondagen in Ede.


Het is echt jaren geleden dat we zoveel bloeiende planten hadden, het ziet er fantastisch uit! Bekijk ook alle koopavonden, markten en braderieën in Ede. Dus maak er een dagje uit van, combineer de Sneeuwklokjesdagen van de Boschhoeve met onze Helleborusdagen en de winterdepressie is meteen voorbij.


Bij goed weer is de rest van de kwekerij open , na de Helleborusdagen . Op vrijdagavond zijn wij voortaan tot 20. Het mooiste cadeau om te geven of te krijgen. Verkrijgbaar op ons tuincentrum. Vul hier de laatste cijfers van uw cadeaukaart om het saldo op te vragen. Aan de innerlijke mens wordt ook gedacht, kom naar onze lunchroom!


Iedere zondag OPEN van tot 17 . Kom naar Bloemisterij en tuincentrum Stoelinga. De winkel is vermeldt in categorie Tuincentra.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts