donderdag 21 augustus 2014

Bahçe masa takımı

Katlanabilir sandalye ve masalı ürünleri dar alanlarda kullanabilir ve işiniz bitince masa ve sandalyeleri kaldırarak yer açabilirsiniz. Küçük gruplar için iki kişilik takımların yanı sıra dört, altı ve üzeri gruplar için de ürünler bulunuyor. Kare, yuvarlak ve oval masalara sahip balkon ve bahçe oturma gruplarını tercih edebilirsiniz. Tekzen Spring Bahçe Takımı.


Paris Camlı Lüxrattan Masa Takımı Kahve. Adaliss Bahçe Balkon Masa Sandalye Takımı Pembe.

Sırt Dayamalı Piknik Masası Kişilik Kahverengi. Tik ve okaliptus gibi doğal bahçe mobilyalarını yılda bir kez bakımını yaparak uzun süre kullanabilirsiniz. BAUHAUS bahçe mobilyaları sizlere kalite ve konfor sunar. Bahçenizde rahat ve keyifli zaman geçirmenize yardımcı olur. Sitemizde çeşitli malzemelerden yapılmış birçok masa ve sandalye bulabilirsiniz.


Bahçe mobilya takımları klasik masa - sandalye kombinasyonundan oluşur. Rattan, ahşap, plastik veya metal. Bir büyük masa ya da sehpa ile koltuk, sandalye, salıncak veya . My Alışveriş Katlanır Bahçe Masası (Ceviz) - 90xcm.

Hiper Lara Bahçe Koltuk. Mobilya Takımı , Plastik. Favorilerime Ekle Favorilerimde. Skip Navigation Links Ana Sayfa. Karşılaştırma Listesi (0) . Snoc Bilbao Köşe Takımı.


Vitale Bodrum Bahçe Masa Sandalye Seti. Beyaz eşyadan mobilyaya, ev tekstilinden bahçe makinesine, inşaattan hırdavat ve nalburiye malzemelerine bir çok kategoride ürünler. RATTAN BAHÇE MASA TAKIMI. Dört mevsim kullanılabilir olup, kullanıldığı ortama doğal ve estetik bir görünüm . Pablo Bahçe Masa Takımı. Teak ağacından üretilmiştir.


Dış mekanda kullanıma uygundur. Güneş ve suya dayanıklı UV katkılı birinci kalite teak ağacından üretilmiştir. Kumaşı su tutmayan ve kolayca temizlenebilen minder ürüne dahildir.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts