donderdag 29 maart 2018

Wandelroute herberg de schutskuil

Wij tippen je de leukste terrassen waar je heerlijk uit kunt rusten. Strijk tijdens deze route neer op het terras van Herberg de Schutskuil en geniet van een welverdiend kopje koffie. Bij de compact gezellige herberg met.


Uw jaarkaart is geld waard! Vraag binnen naar uw beschermersvoordeel.

Struinen door de Mortelen. Legenda boxtel oirschot. De mortelen, De Schutskuil Oirschot. In het voorjaar wemelt het van de wilde bloemen (die houden van natte leemgrond). De Spaanse Ruiter is er één van de soorten, die ook nog zeldzaam is.


Toegang Edelhertengebied. Uitgepaalde wandelroutes.

Mooie wandeling vanaf Liempde, door het bekende landgoed Velderen naar de Schutskuil en via het mooie bospad weer terug over landgoed Velderen naar. Wandelroute Liempde – Schutskuil – Liempde, te Liempde. We blijven deze weg volgen, ook langs het viswater tot aan Herberg de Schutskuil.


Ommetje Koevertscheloop, Lennisheuvel te Noord-Brabant. De tocht gaat langs de rand van de Kampina en door De Mortelen, beide gebieden liggen in het. Nu ook verblijfsaccomodatie,.


Biologische boerderij De Schoffel. Wil je liever een uitgezette route lopen kies dan voor wandelen in de Mortelen via de knooppunten. Deze route is ruim kilometer en het startpunt is Herberg de Schutskuil , Oude Grintweg 1in Oirschot. Het gebied is afwisselend qua landschap en de wegen kennen geen hoogteverschil. Een makkelijke wandelroute is . De rondwandeling start bij herberg De Schutskuil (Oude Grintweg 1te Oirschot).


De wandelroute loopt eerst door natuurgebied de Mortelen. In natuurgebied de Mortelen was vroeger veel landbouw. Dit zijn de gronden die laag liggen ten opzichte van de omgeving.


Wandeling via Landgoed Heerenbeek, natuurgebied De Mortelen en De Woekens te Oirschot.

Startplaats: Buitengebied van Best op de kruising Huiskenshoek Driehoekweg Vering te Best op grens met Oirschot. Je kunt er ook voor kiezen de wandeling te starten bij herberg De Schutskuil. Herberg De Schutskuil (Oude Grintweg 1te Oirschot). Grootte route: Kilometer.


GPS Bestand: Het GPS bestand is hier te downloaden. Klik op foto voor groter formaat. Terug naar wandelroutes ! De Schutskuil heeft een uitgebreide lunch- en à la cartekaart met als specialiteit (versgevangen) forel. De herberg is elke dag open vanaf 10.


De omgeving kenmerkt zich door veel fiets-, skate- en wandelroutes. Met wandelroutes , exposities, natuur- bioscoop, landschapsmarkt, oogstfeest en een speciaal kinderprogramma. Café Vingerhoeds, Oude Grintweg 9 Oirschot. Op zondagen, zaterdag- . Het kleine hotel in Arcen met de sfeer van het bruine café.


Het hotel is gelegen in het rustige gebied van Arcen dat beschikt over mooie fiets- en wandelroutes. De bonnen kunnen de deelnemers onderweg besteden op een van de terrassen. Vandaag kan men hiervoor terecht bij het boerderijterras Jacobushof aan de Middendreef, herberg De Schutskuil aan de Oude Grintweg en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts