donderdag 15 maart 2018

Boschhoeve manege

Manege gelegen op een prachtig natuurgebied in Brabant met veel bos en heide. Wij verzorgen buitenritten, ponykampen, ruiterkampen, huifkartochten en nog veel meer. De Boschhoeve is een manege en een kampeerboerderij gelegen aan de Cranendonckse bossen.


De manege ligt langs een bos dus ik snap je verhaal niet hellemaal met min. Haflinger Tristan op manege de boschhoeve !

We waren in de meivakantie en er waren nog andere meiden dus waren we in totaal maar met ruiterkampers. Dat is ook de reden dat we dit jaar weer in de . Je kan hier terecht voor dagtochten (evt. met friezen), een volledig verzorgd ruiterweeken buitenritten, huifkartochten, cursussen voor het koetsiers - en . Er zijn 7unieke bezoekers op deze pagina geweest. Logo Manege de Boschhoeve.


Contactpersoon horseball- teaRose Blanc. Verdere arrangementen zijn natuurlijk mogelijk en kunnen op uw wensen afgestemd worden.

De kamers zijn inclusief ontbijt. Kamers zijn voorzien van beddengoed. In totaal zijn er kamers op de Boschhoeve. Op de dag van aankomst . Voeg toe aan je mobiel: QR Code. Tegen een vergoeding kun je je eigen paard of pony meenemen naar manege Seelon.


Op zaterdag december vondt in Soerendonk bij manege de Boschhoeve een internationaal. Ponykampen van Manege de Boschhoeve - Manege de Boschhoeve. Deze manege heeft nog geen detailgegevens van de ponykampen ingevuld. Horseball clinic bij Manege de Boschhoeve te Soerendonk. Afgelopen weekend zijn we afgereisd naar Soerendonk voor een super leuke horseball clinic.


We zijn begonnen met het oefenen van de gooi- en vangtechnieken in de bak zonder paard. Nadat we deze onder de knie hadden zijn we de . Hallo lieve ouders, Vandaag was een leuke en warme dag. Hou je ook zo veel van paarden?

Dan is paardrijden echt iets voor jou! In onze kennismakingscursus leer je van alles over de omgang met het paar de verzorging van het paard en krijg je een proefles op het paard! Op zondag juli vierden familie en genodigden het feit dat Gerard Visser binnenkort met pensioen gaat.


De geplande huifkartocht ging door, helaas niet getrokken door een viertal Friezen, maar door een tractor. SCHOONLOO (CEM. AA EN HUNZE).


Zo organiseren ze schitterende paardrijvakanties in een uniek natuurgebied. In dit natuurgebied bevinden zich uitgestrekte ruiter- en menroutes, die deel uitmaken van een grensoverschrijdend netwerk. Ook kunt u terecht voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts