vrijdag 30 maart 2018

Picea pungens kopen

De scherpe, stevige naalden kleuren grijsgroen tot felblauw. In het voorjaar komen de nieuwe scheuten heel fris tot ontwikkeling. Geef deze exclusieve plant de ruimte, dan komt ze het beste tot haar recht en wordt een fraaie blikvanger in . Binnen 2-werkdagen bezorgd!


Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij.

Bekijk onderstaand overzicht voor leverbare. Van oorsprong een Canadees beschermde soort, uit zaad vermeerderd. Plant hoogte 9-meters, crown 3-meters.


Heistopden-Berg Booischot . De naalden zijn donkergroen, aan het eind van de takken zitten lichtgroene nieuwe naaldjes. De grote rode kegels maken . De hoogte na jaar is meter. Nederlandse naaSpar Dit artikel is slechts in zeer kleine aantallen leverbaar!

Dat is de reden waarom hier geen maten en prijzen kunnen worden vermeld. Het is een kleine, groenblijvende conifeer met een mooi opgaande, piramidale habitus. Deze plant is zeer winterhard.


Door het stuifmeel verkleuren de rode mannelijke bloemen naar geel, de vrouwelijke bloemen zijn lichtpaars. Op zonnige en droge plaatsen groeit de boom minder goed. Soak de zaden in kamertemperatuur water overnachting. Zeer traaggroeiende bolvorm met prachtig blauwwitte naalden.


Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op . Wij adviseren deze plant niet te snoeien. Picea omorika 400- 45Drkl. Triumph Tree kerstboom camden maat in c1x 1kunstkerstboomvoorjou. Alles voor je tuin op Detuinzaak.


Wij hebben vele jaren ervaring in de kweek van onze eigen kerstbomen. Alle bomen werden vakkundig gesnoeid zodat ze tot in de piek mooie volle takken hebben. Onze kerstbomen worden op maat en kwaliteit gesorteerd.


Probeer kerstbomen te kopen die zo laat mogelijk gerooid worden.

De fijnspar is een boom uit de dennenfamilie en wordt ook gebruikt als kerstboom (kan tot meter hoog worden). Hij is redelijk goedkoop. De Servische spar is een boom uit de dennenfamilie.


De plant is vooral bekend vanwege de toepassing als kerstboom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts