vrijdag 9 maart 2018

Billy en bambam taart

Filmpje van BabyTV in het Nederlands. Ideaal voor kinderen van 1-jaar. Ideeën voor een eerste meisjes verjaardag met het thema twinkle twinkle little star.


Oftewel een sterrenthema met de (pastel) kleuren roze en turquoise, wit en goud. Inspiratie voor de sweet table en versiering, uitnodiging gratis te downloaden, mooie taart.

Deze pin is ontdekt door Noemi Estrada. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. This Pin was discovered by Monique Duijkers. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Eerlijk gezegd kende ik deze kinderserie ook helemaal niet. De oma van Isabeau vertelde me dat het een serie is die op Baby TV te zien is. Speciaal voor kinderen van tot jaar.

Oorspronkelijk een Engelse serie, maar nu dan ook in . Custom made taart billy en bambam , verjaardagstaart billy en bambam , billy en bambamtaart , COTF8. Mocht je zelf een voorbeeld hebben, dan kun je dat natuurlijk altijd. De taart is gevuld met banketbakkersroom.


Kreeg de vrije hand voor mij totaal onbekend dus ff opgezocht hoe en wat en dit is de taart geworden. Billy Bam Bam taart voor Kyan! Little lovely company taart met maya de bij, bumba, billy en bam bam.


Wil je na het zien van deze website zelf ook een mooie persoonlijke taart , cupcake of . Dit is het laatste exemplaar wat hiervan beschikbaar is voor deze prijs. De prijs is slechts €3 dit is inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Het kan natuurlijk in overleg ook opgehaald . Hierbij geldt dus op = op. Wanneer u kiest voor een taart, individuele gebakjes, cupcakes of koekjes: elke Hemelse Taartjes creatie is gemaakt met de liefde die het verdient.


We maken taarten vanaf personen. Meptaartje bij lieveheersbeestje.

Mijn naam is Maureen , getrouwd en moeder van twee kids. Na een aantal workshops te hebben gevolgd , ben ik sindsdien besmet met de taartvirus :) Ik maak met plezier taarten en cupcakes. Fotogalerij van reeds gemaakte taarten, bruidstaarten, kindertaarten, cupcakes, geboortetaarten, 3D taarten enz.


HOME, KINDERFEESTJES EN WORKSHOPS, INFO EN PRIJZEN TAARTEN, BABYSHOWER GEBOORTE REVEAL, INFO EN PRIJZEN CUPCAKES.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts