dinsdag 20 maart 2018

Grote vispas

Bestel hier direct de VISpas online of zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt. Check welk document je nodig hebt en waar je mag vissen. Veelgestelde vragen - Over ons. De VISpas is het lidmaatschapsbewijs van een vereniging.


Je krijgt daarbij lijsten van viswateren waar je mag vissen.

Bekijk via de Visplanner op kaart exact waar je wel en niet mag vissen met de VISpas of Kleine VISpas. Hoe zit het met de contributie qua aanschaf ( grote ) vispas ? Ik begrijp dat een vispas tot eind December geldig is. Nu wil ik bijvoorbeeld een grote vispas kopen á €4dan betaal ik dus nu medio (eind) September dit bedrag voor slechts maanden en dan in Januari weer opnieuw dit bedrag ? Wanneer je lid wordt van een hengelsportvereniging ontvang je de VISpas. Deze vergunning heb je nodig om te vissen op de Nederlandse binnenwateren.


Hier lees je hoe het precies zit met de vispas. Op de website van Sportvisserij Nederland vind je de exacte lijst .

Houders van de Vispas mogen vissen met meerdere hengels ( maximaal ) en gebruik maken van aassoorten als kunstaas, een stukje vis of een dood visje. Voor het vissen in de BINNENWATEREN van Dordrecht is altijd een VISPAS nodig voor het vissen met gewone hengel, plus Indien u NIET de vispas via de V. Wat houdt de VISpas nu precies in? Ed Stoop legt het in de onderstaande video uit: . Toch heeft bijna elke vereniging in Nederland zijn eigen wateren.


Grote vispas HV Ons Vermaak. Kampen heeft heel wat van deze . Bij het vissen dient u, naast de VISpas , de Lijst van Viswateren. Met deze VISpas kun je vissen in alle wateren die in de bijbehorende Lijsten van Viswateren zijn ingebracht. Beste bezoeker, Deze vereniging heeft de Online VISpas Bestelmodule nog niet geactiveerd.


Om die reden kun je (nog) geen VISpas online bestellen. Uw definitieve Vispas krijgt u na verloop van tijd thuis gestuurd. Bij een hengelsportwinkelier in Rotterdam e. Met de VISpas en bijhorende Lijsten van . U kunt ook, om lid te worden van HSV Groot Rotterdam, langs gaan bij één van onze verkooppunten.


U vult daar het inschrijfformulier in en krijgt gelijk een tijdelijke vispas mee.

Deze tijdelijke vispas is vier weken . Wil je met kunstaas vissen dan moet je in het bezit zijn van de Vispas en niet van de kleine vispas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts