dinsdag 13 maart 2018

Duingalow huren

Boek eenvoudig jouw vakantie op Duinrell met de zoek en boek tabel. Zoeken en direct boeken! Ben je op zoek naar tijdelijke woonruimte? Reserveringsfee telefonisch.


Alleen te huur voor totale verblijfsperiode.

We behouden tariefwijzigingen voor alsmede . Voor de allerkleinsten is er o. Camping Duinrell verhuurt zelf diverse kampeerplaatsen van 60m² tot 140m². Duingalow met voorkeur boeken. Op vakantie naar Wassenaar.


De duingalow (lees stacaracan) was uitermate klein voor zes personen, was niet goed schoongemaakt. We boekten meteen daarna twee duingalows naast elkaar en dicht bij het attractiepark. Op deze viersterren camping kan je staanplaatsen huren van Comfort tot aan Comfort met privésanitair.

Of je kan kiezen voor een mobile home met keuze uit mobile homes van standaard tot luxe typen. Ben jij op zoek naar een kant en klare bungalow? Check dan het trimparcours, de tennisbaan, de mini-bowling, de midgetgolfbaan of de fietsen die je kunt huren voor een dag buiten de deur. Toen de kerst naderde ontvingen we de paperassen en ontdekten dat het attractiepark maar drie van de zes dagen open was.


Dus: duidelijk verkeerd voorgelicht! We verwachtten tenminste enige tegemoetkoming. Vlaamse lan direct aan zee en stran met België bij de hand. Speciale arrangementen buiten . Uitgebreid Recreatieprogramma in hoogseizeon.


Prima sanitair en electra-aansl. Vakantiepark De Krabbeplaat - Brielle . Toegang tot het Tikibad. Handdoeken, Een handdoekenpakket met een grote en kleine handdoek is voor € per persoon te huur (ter plaatse regelen en betalen). Meerprijs boven de personen is €p.


Scholen:Tot personen €15per dag. De fietsen zijn te huur via de Duinrell-receptie bij de ingang van het vakantiepark. Te huur : Stacaravans en kampeerplaatsen op onze Compleet Comfort Camping met overdekt zwemba waterglijbaan, recreatieprogramma, tennisbanen enz.

Informeer naar onze voordelige. Volledig ingerichte open keuken met kookplaten, koelkast, magnetron, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat. De 3- en 4-kamerbungalows hebben respectievelijk twee en drie aparte slaapkamers. Geniet van een heerlijke vakantie op één van onze compleet verzorgde vakantieparken. Vermaak voor jong en ou hier beleef je de ultieme vakantie!


Wit u er eens lekker op uit met uw partner, vriend of vriendin en een zalige strandvakantie beleven dan kunt u dit knusse 2-persoons vakantiehuisje huren in Katwijk-aan-Zee. Er is een camping met standplaatsen en het is mogelijk een duingalow of lodgetent te huren. De camping beschikt over diverse standplaatsen die tot 1vierkante meter groot zijn.


De basis standplaatsen zijn voorzien van stroomaansluiting. De luxere plaatsen beschikken daarnaast over water, waterafvoer en centrale .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts