donderdag 15 maart 2018

Boschhoeve ponykamp

Het merendeel van de deelnemers komt daarom steeds weer opnieuw terug naar Manege de Boschhoeve. Als je bij ons op ponykamp komt dan kan je voor gereduceerd tarief (€10) op een zondag naar keuze in maart, april, mei of juni (niet in juli en augustus) . Manege gelegen op een prachtig natuurgebied in Brabant met veel bos en heide. Wij verzorgen buitenritten, ponykampen , ruiterkampen, huifkartochten en nog veel meer.


Onze ponykampen worden in alle schoolvakanties (inclusief de landelijke spreiding) gehouden.

Als je in het voorjaar op ruiterkamp komt kan je alleen in de maanden maart en april deelnemen aan de pannenkoekenrit. Je kan bij je inschrijving laten weten op wat voor soort paard je wil, je rijervaring etc. En zij jou dan bij een paard in. Als het echt niet klikt mag je vast wel wisselen, ik dacht eerst ook dat het niet zo klikte tussen mij en mijn paard . Ponykamp manege de boschhoeve soerendonk.


Laat anderen weten wat je ervan vindt. Fijne en betrouwbare paarden, heerlijk eten en Brabantse gastvrijheid! Deze manege heeft nog geen detailgegevens van de ponykampen ingevuld.

Hey, Ik vroeg me sf, gaan er nog meer mensen naar ponykamp boschhoeve dit jaar? Een ponykamp op Ruitercentrum de Molen is voor iedere paardenliefhebber in de leeftijd van tot jaar fantastisch! We hebben slaapkamers met 4. Penny ponykampen vinden vaak plaats op speciale locaties. Bij Klein Oever kan je bijvoorbeeld in een te gekke huifkar slapen en hoef je dus. Hoe heet het liedje dat onder . Je kan hier terecht voor dagtochten (evt. met friezen), een volledig verzorgd ruiterweeken buitenritten, huifkartochten, cursussen voor het koetsiers- en ruiterbewijs en ponykampen in alle schoolvakanties.


Op manege De Boschhoeve bestaat de tevens de mogelijkheid om tijdens je vakantie je eigen . Ook kunt u bij ons terecht voor dagtochten (evt.met friezen), een volledig verzorgd ruiterweeken buitenritten, huifkartochten, cursussen voor het koetsiers - en ruiterbewijs en ponykampen in alle schoolvakanties. Dit alles, en nog veel meer, is mogelijk op de Boschhoeve. Images on instagram about ponykamp.


Toen begon de reis naar Soerendonk,bij manege de Boschhoeve. Ik reed mee met de veewagen waar Winner en Wyard instonden. Nederland Manege De Burght.


Na een tijd gereden te hebben,en een tijd in de file gestaan te hebben kwamen we aan. D Eerst wat eten,en daarna een paardje voor de buitenrit. Ook kunt u terecht voor dagtochten (evt.met friezen), een volledig verzorgd ruiterweeken buitenritten, huifkartochten, cursussen voor het koetsiers- en ruiterbewijs en ponykampen in alle schoolvakanties.

Welkom bij De Boschhoeve in soerendonk. Hier zie je alle opleidingen. Faciliteiten die u bij onze manege aantreft: Kantine.


Paardrijvakantie links en informatie over ruitervakanties, paardrijden en ruiterkamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts