vrijdag 23 maart 2018

Digitale wandklok kopen

Lees je de tijd liever digitaal af dan van een wijzerplaat? Voor een eigentijdse digitale klok ben je hier op de juiste plek. Dankzij de verlichting in het display is een digitaal uurwerk gemakkelijk af te lezen. Op deze pagina vind je digitale klokken in de vorm van een wandklok, een tafelklok en zelfs de klassieke projectieklok.


Wil je de klok of wekker in je slaapkamer plaatsen, kies dan voor een stil uurwerk. Zoek je een klok voor de hal of woonkamer, kies dan voor een grote variant als opvallend element.

Een klok voor in de keuken of slaapkamer? Dan is een digitale klok aan te raden. Er zijn ook klokken met een stil uurwerk, ideaal . Dementie klok nieuw, onbeschadigd goede hulp bij vergeetachtigheid of veranderende tijdsbeleving, zeer duidelijk en goed contrast. U hoeft dan nooit meer op te letten of de klok wel de juiste tijd aangeeft.


Met hooguit een marge van enkele tientallen milliseconden, staan deze klokken altijd exact op tijd. Deze radiografische klokken . Een digitale klok kopen bij Westerstrand is een slimme zet. Niet enkel kan u bij ons de digitale klok kopen , wij staan ook in voor de montage en service.

Wij bieden u de keuze tussen een standaard digitale klok, een grote digitale klok of een digitale klok op maat. U kan ons steeds contacteren voor een afspraak zodat wij . Ga je voor een klok in de woonkamer of gang, kies dan voor een grote klok die lekker opvallend is en meteen in het oog springt. In de keuken kun je bijvoorbeeld kiezen voor een digitale klok , maar ook een opvallende wijzerklok misstaat zeker niet in een moderne woonkeuken. In ons assortiment vind je voor iedere ruimte . Wandklokken zijn tegenwoordig zelfs bepalend voor een deel van uw interieur thuis.


Vandaar dat ons assortiment wandklokken behoorlijk uitgebreid is. Van de standaard analoge ronde wand klok tot aan de inmiddels bekende digitale wandklok met abstracte vormgeving, Allekabels heeft het allemaal in huis. Ruim jaar gespecialiseerd in klokken van hoogwaardige kwaliteit met de juist service en garantie. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Digitale klokken uit voorraad leverbaar.


Altijd deskundig advies, snel thuis bezorgd en boven de €5- zijn verzendkosten Gratis! Gewicht exclusief verpakking (gr), 216. Uitgebreide omschrijving. Een kale wand ziet er al heel anders uit wanneer je een wandklok ophangt. In deze webshop is voor ieder interieur wel een passende wandklok te vinden: voor liefhebbers van eenvoudige digitale.


Demonstreert de relatie tussen de analoge en digitale tijd in één oogopslag. Het analoge klokbeeld toont de uren tot terwijl de digitale klok de uren tot toont. Beide kloktijden moeten met de hand aangepast worden.

Inhoud:houten bord (x 1cm).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts