vrijdag 30 maart 2018

Pluimhortensia bobo

Hydrangea paniculata Bobo. De kegelvormige pluimbloemen verschijnen in juli witgroen (lime) om dan later naar lichtroze te verbloeien. Bij jaarlijkse snoei is de max. Deze verkleuren naar mate de zomer vordert naar roze.


Deze drie cultivars hebben elk hun kenmerken om perfect te beantwoorden aan ieders wens. Eén ding hebben ze alleszins gemeen: ze zijn fors en sterk .

Bijzonderheden: Een laagblijvende pluimhortensia die zeer rijk bloeit. Hij bloeit op éénjarig hout. Onderhoud: In het voorjaar de planten snoeien tot circa 20cm boven de grond.


Aangezien de pluimhortensia bloeit op jong hout, kun je haar elke lente kort knippen. Bij regelmatige snoei wordt deze hortensia niet hoger dan tot centimeter. Het is een zeer bloeirijke plant met veel wit-groene bloemen die later in het jaar zachtroze verkleuren. Za aug Begin nieuw bobo -seizoen ACTIE elke 11e GRATIS bij bestelling via de site krijgt dit najaar nog bloem en knop.


Nu ook verkrijgbaar in grote liter pot met veel takken bij onze tuinplanten kwekerij in . Deze pluimhortensia heeft kegelvormige witte bloemen die in het najaar verkleuren naar lichtroze.

Deze nieuwe hortensia is een absolute aanwinst voor de kleine tuin. Hij is daarbij ook zeer bloeirijk en bloeit van begin juli tot september . C2-C3Begint groen , dan wit en kleurt rose na. Bijons in de tuin haalde deze de cm.


Welke soorten pluimhortensias zijn er, naast de hortensia paniculata limelight? Een compacte pluimhortensia met mooie volle bloempluimen. De maximaal hoogte is ca 1. Hij heeft grote opvallende bloemen met een lichtgele kleur. Later in het seizoen verkleuren de bloemen een beetje rozerood. Bloeitijd: augustus - oktober.


Deze populaire pluimhortensia bloeit van juni tot september met schitterende witkleurige bloempluimen die later zachtroze uitbloeien. De bladeren zijn smal eivormig, donkergroen, getand en aan de onderkant . HYDRANGEA PANICULATA Soorten : KLIK op de naam in blauw ! De pluimhortensia is geschikt voor tuin, balkon en terras. Koop of Verkoop hortensia op Marktplaats. Hoogte en Breedte : 7-8m. Deze naam dankt hij aan zijn grote, kegelvormige bloempluimen.


Als de pluimen in juli gaan uitlopen krijgen ze een geelgroene kleur, vervolgens verlopen ze naar schitteren crême-wit.

Wij hebben geen voorraad en leveren alleen op bestelling. Bestellingen van direct leverbare planten worden binnen werkdagen verzonden. Voor het afhalen van planten, zie Verzendinformatie. Allium Gladiator with iris.


I was a little girl, my grandmother had purple and white iris like these. Their name was Wabash, and I really need to find some like these. Sweet memories of walking with her along the terrace row with the Flower Grower magazine.


Koop nu en betaal pas over dagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts