vrijdag 30 maart 2018

Betonnen woonark te koop zonder ligplaats

Koop of Verkoop zonder ligplaats op Marktplaats. Advertenties gerelateerd aan woonark zonder. Bijzonder goed onderhouden woonschip (motortjalk) te koop zonder ligplaats.


Keurige woonark met betonnen casco, zonder ligplaats. Heeft u een ligplaats waar deze woonark kan en mag liggen? Afmeting van dit drijvende terras is x.

Hoogeveense aak: Vraagprijs € 55. Betonnen casco, de hoogte is ca. Woonark in nieuwstaat( zonder ligplaats ). Te koop woonark in nieuwstaat. Moordrecht, Zuidplas, Zuid-Holland.


DEZE WOONARK IS VERKOCHT Schitterende woonark met betonnen casco, zonder ligplaats. Geheel compleet en goedgekeurde woonark te koop ! Den Haag) De boot wordt aangeboden zonder ligplaats en moet dus zelf worden. Dan is de woonark Hedias wellicht iets voor u.

Deze woonark met betonnen casco is nog in goed bewoonbare staat en voorzien van allerlei apparatuur. De eigenaren kunnen ter plaatse een grotere woonark afmeren en bieden nu deze ark zonder ligplaats te koop aan. Van links naar rechts is de indeling als volgt.


Aantrekkelijke startersark zonder ligplaats te koop. Deze eenvoudige enkellaags woonark is bijzonder ruim voor haar leeftij met een lengte van 1en breedte van meter respectievelijk 2x m. Met het betonnen casco, de houtskelet opbouw en een aanzet van modernisering is deze . Een verwaarloosde opbouw kan er afschrikwekkend uitzien, maar vaak is het ( betonnen ) casco nog in uitstekende staat. Het komt ook voor dat de voormalige bewoners (of erfgenamen) het niet de moeite vinden om een gedateerde woonark zonder ligplaats te koop te zetten. De Qui-Vive is een enkellaags woonark met betonnen casco en inpandig terras. In mei gaan wij een nieuwe ark bouwen en daarom komt onze oude ark nu te koop.


ZONDER ligplaats , vrij op naam. Doe eens een bod voor alleen de ark! Op een populaire locatie aan de Linie in Velserbroek ligt een leuke maar gedateerde woonark te wachten op een handige nieuwe eigenaar die een flinke. Recreatiewoonark met betoncasco. Beëdigd Makelaar in waterwoningen in Amsterdam, Gooi-, en Vechtstreek.


Nijetrijne, Friesland - Te Koop - Eengezinswoning - m². Permanente woonbestemming voor ark of woonboot. Vergelijkbare woonboten : Eengezinswoning nijetrijne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts