dinsdag 27 maart 2018

Landwinkel zevenaar

De familie runde voorheen een tuinderij waar vele soorten bomen en planten gekweekt werden. En in dat tuincentrum vindt u . Bij ons kunt u terecht voor ambachtelijke streekproducten zoals vers fruit, . Bent u op zoek naar eerlijke producten rechtstreeks van het boerenland? Kom langs in de landwinkel bij GroenRijk Zevenaar en proef!

In de Koekfabriek in Babberich worden de lekkerste koekjes gebakken. ZEVENAAR - De koekjes van de Koekfabriek in Babberich worden gebakken door mensen met een verstandelijke beperking. POSTED IN Geen categorie. Dat je Nozem Oil in de horeca kan verkrijgen wisten we al, supermarkten idem dito. Maar er komen ook steeds meer andere verkoopkanalen bij.


En het leuke is, naast Nozem Oil kun je . Landwinkel Zevenaar ook aan de Nozem!

Seizoensplein van Groenrijk Zevenaar Stijnsmoviepacket. Iedereen mag op zaterdag april de koekjes komen proeven tussen 14. Specialiteiten: In het tuincentrum van Groenrijk Zevenaar is een gezellig landcafe.


Er worden koffie, thee en lekkere sappen geserveerd. Ook aan een lichte lunch is gedacht. Breng een bezoek aan ons tuincentrum, onze landwinkel en ons landcafe.


Specialties: In het tuincentrum van Groenrijk Zevenaar is een gezellig landcafe. Gratis entree en gratis parkeren! Bij GroenRijk Zevenaar vind je. De Grote Doorn Country shop. We offer delicious cheese, hand-painted pottery from Bunzlau Castle, home accessories, local products and attractive gift and Christmas packages.


Specialities: In het tuincentrum van Groenrijk Zevenaar is een gezellig landcafe. Assistent bedrijfsleider. Het vlees van run varken en kip is afkomstig uit Bemmel, Randwijk, Lunteren, Zevenaar en Ermelo.


Verder kunt u ook voor Hollands Wild bij ons terecht zoals een hert en gans. Vorig jaar groeide de omzet van de coöperatie met procent, .

De decembermaand staat voor de deur en GroenRijk is er helemaal klaar voor! Onze tuincentra zijn weer volop in de wintersferen. Kom jij ook langs voor een kerstboom, winterdecoratie en meer?


Er is een ruime keuze aan producten en stijlen. Bekijk online de Detailhandel vacatures in Zevenaar op de grootste vacaturebank van Nederland. We zoeken een commerciële, gedreven en zelfstandige persoon . Honing komt rechtstreeks van de imker.


Meel komt van molen De Hoop in oud- Zevenaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts