maandag 26 maart 2018

Fargesia murieliae winter black

Bekende selecties zoals Jumbo en Bimbo hebben we uit het assortiment gedaan vanwege slechte groei en zwakke ontwikkeling. De nieuwe kruisingen binnen nitida en nitida x muriielieae lijken . Klik hier voor de nieuwe site. Opgaand groeiende en niet woekerende bamboe, prima haagplant.


De hoogte na jaar is 3cm. Deze plant is goed winterhard.

Nederlandse naaSierbamboe Familie : Poaceae. Wij hebben helaas geen foto van deze plantensoort. Heeft U wel een foto en bent u bereid deze aan ons ter . Bamboe fargesia Winterblack krijgt in de winter zwarte stengels.


Schitterende plant om te zien. Bei Fragen rund Ihren Bambus können Sie unser Bambusforum nutzen! De basis voor elke aanlegklus. Direct aan de Nin Raalte.

Alles voor een complete aanleg. Leverbaar in liter pot,. Tussen de soorten zijn er geen opzienbarende verschillen wat blad. In het najaar en gedurende de winter verkleurt een aantal bladen geel om vervolgens af te vallen (ruien).


Fargesia is zeer winterhard en woekert niet. Ze worden opgevolgd door weer. Omschrijving: De groei van de Japanse bamboe is matig sterk en na een paar jaar ontstaat een dichte en ondoordringbare pol met veel weelderige bladeren en mooie, overhangende stengels. Als deze Japanse bamboe als solitair wordt toegepast komt zijn vorm het best tot . Hiervoor hebben we verschillende tests in ons assortiment. Corrigeer zo nodig de waterwaardes zodat uw vijver gezond de winter ingaat.


Verwijder al het vuil uit de vijver. Gebruik hiervoor een schepnet. Dek de vijver af met een vijvernet om invallend blad tegen te gaan. Maak pomp en filter goed . Lees hier meer informatie zoals tips, hoogte, breedte, voeding etc.


Wij zijn kwekers van bamboe, snijbloemen en vaste planten. Wij focussen ons op om kwalitatief goede planten te kweken waar de eindgebruiker lang plezier van heeft. Minimum planthoogte, cm.

Transporthoogte, 1cm. Teeltwijze, potgekweekt. Producentengroepen, Perfect Garden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts