woensdag 14 maart 2018

De slegte amsterdam

Ramsjboekhandel De Slegte keert terug naar Amsterdam. Een telg uit het oorspronkelijke boekhandelsgeslacht zet de omgevallen keten opnieuw in Nederlan. Uniek aanbod (tweedehands) boeken.


Wij heten u van harte welkom, online of in een van onze winkels. Tweedehandsboeken, ramsj boeken en unieke antiquarische exemplaren.

Boekhandel De Slegte Leiden. In het antiquariaat van De Slegte is het aanbod divers, van pockets tot kostbare eeuwenoude folianten en antieke topografische kaarten en prenten. Door het grote aantal filialen (waarbij respectievelijk Amsterdam , Den Haag en Utrecht het uitgebreidste en meest gevarieerde aanbod hadden) was De Slegte zowel in . Antiquariaat Winkels Meer weten. Uitgebreid zoeken artikelen - € 99.


U bent uiteraard ook van harte welkom in een van onze De Slegte winkels in BelgiĆ« en Nederland. Reguliere openingstijden vestigingen BelgiĆ« .

Bij deze gelegenheid verscheen een kleine catalogus: Catalogus 31. Online bijzondere boeken kopen? Van tweedehands tot studieboeken, van voordeelboeken (ramsj) tot antiquarische exemplaren. Ons aanbod wordt dagelijks ververst. Zaterdag oktober opent De Slegte opnieuw de winkeldeuren in Rotterdam.


Kom dus geregeld kijken op de website van De Slegte. Daarmee komt een vertrouwd gezicht terug in de stad waar 1jaar geleden de eerste vestiging begon. Na Rotterdam staan ook Amsterdam en Den Haag op de verlanglijst. Het nieuwe Rotterdamse filiaal ligt aan de Hoogstraat 14 dichtbij de . We willen heel graag in Amsterdam terugkomen. Maar het vinden van een geschikte locatie is natuurlijk lastig.


Het is wachten op een mooie plek en betaalbare huur. We hopen dat er een mooie kans voorbij gaat komen. Daar heeft De Slegte momenteel vier vestigingen. Van daaruit keerde hij vorig jaar weer terug naar Nederland met de opening van een vestiging in Leiden.


Toen werd de wens uitgesproken dat de keten in Nederland op termijn in meer steden zou terugkeren.

Oprichter Jan de Slegte begon in Rotterdam . Ook plannen voor opening van filialen in Amsterdam en Den Haag. De Slegte gaat zijn tweedehandsboekhandels in Hasselt en Aalst opdoeken, terwijl ze in Nederland na Leiden nu ook een filiaal in Amsterdam zal openen. Volgens Landuyt staat De Slegte open voor verdere uitbreiding. Een vestiging in Amsterdam staat op de verlanglijst, maar het vinden van een goede en . Rindert Jagersma, Martijn de Jong De geur van oude boeken.


Na honderd jaar is er een einde gekomen aan de bekendste boekhandelsketen van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts