woensdag 21 maart 2018

Wanneer winterheide kopen

Tijdens het bestellen kunt u een voorkeursdatum aangeven wanneer u uw planten bezorgd wenst te hebben. De bloei vindt plaats in de winter en het vroege voorjaar. Heideplanten zijn makkelijk in onderhoud en bloeien met prachtige kleuren.


Hieronder vindt u een beschrijving van de verzorging. Botanische naam (soort, geslacht, familie , volksnaam) - beschrijving en herkomst.

Deze plant is goed winterhard en kan . Een aantal soorten komen ook voor in Europa. Het zijn groenblijvende heestertjes. Niet allemaal even winterhar maar met wat bescherming kunnen ze de winter goed doorkomen. De winterheide (Erica) is een echte winterbloeier, en er zijn weinig struiken geven zoveel kleur in de winter als deze winterheide.


De winterheide bloeit begin winter tot einde voorjaar met paarsroze, roze, rode en witte kleine bloempjes. Heide komt het beste tot zijn recht wanneer ze in groepjes aangeplant worden.

Bladkleur: groen, bloemkleur: paars, wintergroen, winterhard. Mooie heideplanten kopen. Welke soorten heide bloeien in de winter.


Winterheide planten paars wanneer ? Hoe en wanneer snoeien winter- en zomerheide. Op de Veluwe is het vaak een prachtig gezicht: paarse heidevelden in augustus. In de tuin kunt u echter ook genieten van heideplanten. Weliswaar op kleinere schaal, maar de heideplanten ogen nog steeds even kleurrijk.


Erica 'Kramers Rote' kopen bij Tuinplantenwinkel. Written by Online Tuinieren. Calluna) en winterheide (Erica). Heide is een uitgebreid geslacht.


De planten bloeien lang in de kleuren wit, roos, bordeaux of wijnrood. Erica carnea bloeit, afhankelijk van de soort, . De bloeiperiode voor de zomerbloeiers loopt van juli tot november en voor de winterbloeiers van . Erica (of winterheide ) bloeit van december tem maart afhankelijk van de soort.

De heideplanten kunnen we onderverdelen in twee grote groepen. Hierdoor zijn kleigronden eigenlijk niet geschikt om heideplanten te houden. Vind heide planten op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts