woensdag 14 maart 2018

Ako amsterdam hoofdkantoor

En natuurlijk kun je ook terecht in een van onze winkels met je vraag! Je vindt AKO door heel Nederland met meer dan 1winkels. Bedrijfsgegevens AKO Online B. Diana: Filiaalmanager Maastricht Muntstraat en Heerlen Atrium. Als er een oude dame bij de kassa komt, ga je natuurlijk niet de Voetbal International aanprijzen .

De keten van AKO boekhandels en winkels zijn onderdeel van Audax B. Het AKO Hoofdkantoor is gevestigd in het Audax Waterline gebouw in Amsterdam waar ook uitgeverij Van Ditmar is gehuisvest. De keten heeft meer dan honderd boek- en tijdschriftenwinkels door geheel Nederland. De filialen zijn veelal op stations gevestig waar . Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens van AKO Hoofdkantoor in Amsterdam. Openingstijden van AKO Hoofdkantoor in Amsterdam met adres Joan Muyskenweg 6-6a. De winkel is vermeldt in categorie Boekhandels.


Nederland met ruim honderd leeswinkels en circa achthonderd medewerkers het grootste filiaalbedrijf op het gebied van de verkoop van kranten, tijdschriften en boeken.

Onze winkels zijn gevestigd door héél Nederland op high-traffic . Moovit helpt je de beste route naar AKO Hoofdkantoor te vinden met behulp van het openbaar vervoer en geeft je stap-per-stap instructies met actuele uurroosters voor Bus, Trein, Metro in Amsterdam. AKO is de winkel van het moment, omdat je nu even wilt ontspannen. Verder kun je bij AKO terecht voor . Werken bij AKO Hoofdkantoor Amsterdam als Projectmanager Bouw en Winkelinrichting. Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting Bouwkunde, Techniek of Retail. Groot analytisch en probleemoplossend vermogen en sterke affiniteit met retail.


Vragen over je sollicitatie? Zie jij het als een uitdaging . Voor het AKO hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een stagiair ( online) Marketing. Ben jij de stagiair (online) marketing die het als een uitdaging. AKO verhuren voor AKO Hoofdkantoor Amsterdam als Projectmanager Bouw en Winkelinrichting geplaatst in Amsterdam.


Hier is meer informatie over de vereisten, kwalificaties en functiebeschrijvingen in verband met AKO Hoofdkantoor Amsterdam. Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een: Business Controllerfulltime. Als business controller lever je een belangrijke bijdrage aan de coördinatie, uitvoering en bewaking van de planning - en control cyclus. Mocht u de klantenservice van AKO liever per post willen bereiken, dan kunt u uw brief adresseren aan AKO Online B.

Het hoofdkantoor van AKO is . Audax Holding heeft een huurovereenkomst getekend voor circa 2. The Grey aan de Joop Geesinkweg 9in Amsterdam. In het kantoor vestigt Audax de bedrijven Van Ditmar, uitgeverij Audax Publishing en het hoofdkantoor van Ako op twee ruime vloeren van in totaal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts