woensdag 21 maart 2018

Fendona tegen mieren

Hier kunt u flink last van krijgen in en rondom uw huis, stal of (kantoor)pand. Eindelijk genieten van het mooie weer zonder last te hebben van bijvoorbeeld mieren , kevers, bedwantsen, kakkerlakken of vliegen! De beste bescherming tegen mieren is preventie, dus er voor zorgen dat ze niet opduiken. Ontdek hier tips en tricks om mieren te vermijden of te verdelgen. Geconcentreerd insecticide tegen alle insecten in en rond de woning.


Veroorzaakt geen vlekken, is geurloos en werkt bijzonder lang na!

Lengtewerking tegen vliegen van 4-weken en in woonhuizen zelfs tot weken. Zeer aantrekkelijke prijs, lage kosten per m². Het is uitermate geschikt als middel ter bestrijding van kruipende insecten zoals mieren , bedwantsen, kevers, kakkerlakken,.


Dit middel is bestemd voor de behandeling van . K-Othrine WG2is een in water oplosbare, breed werkende insecticide. Fendona werkt tot maarliefst weken tegen vliegen. Werkt tegen alle kruipende en vliegende insecten, zoals bijv.


Het product heeft een lange nawerking tot wel weken.

Werking tegen vliegen van 4- weken en woonhuizen zelfs tot weken. Fencona 60sc bezit een knock down effect en heeft een lange nawerking. Alleen gerelateerde resultaten gevonden.


Roxasect Spray tegen kruipende insecten en wespen 4ml. Zodra ze een bedelende mieren tegenkomen geven ze deze wat voedsel uit deze voorraad. Permas 1EC tegen mieren , vlooien, kevers.


Het bestrijden van spinnen is niet toegestaan. Werkzame stof:alfa-cypermethrin , toelatingsnr. Spuitmiddel tegen vliegende en kruipende insecten. Deze liter spuitvloeistof is voldoende voor 1mvloeroppervlak.


Verpakking flacon a 5ml. Over de strijd tegen dop- en schildluizen! Dopluizen en schildluizen, hardnekkig maar bestrijdbaar, zeker indien je er tijdig bij bent! Leer hier over de verschillen en over enkele oplossingen om er vanaf te geraken.


Vermigon Spray is een breedwerkend insectenbestrijdingsmiddel tegen diverse kruipende insecten zoals kakkerlakken vlooien mieren … Meer. Mieren bestrijden, verdelgen, doden . Okapi(R) Garden: totale insecticide in groenten, fruit en sierplanten.

Pychlorex Garden: strooikorrels tegen bodeminsecten. Bio sect (R): tegen alle vliegende en kruipende insecten, ook muggen! De werkmieren worden door de korrels niet meteen gedoo maar stelt ze in staat de korrels mee te nemen naar het nest. Productkenmerken bestrijdt het hele nest voorzien van onweerstaanbare lokstof eenvoudig in gebruik. Tijdens de winter houden de mieren zich meestal vrij rustig, maar zodra het nest opwarmt door de lentezon beginnen ze weer te verschijnen.


Ze zijn altijd op zoek naar voedsel, het liefst zoete producten. Buiten verzamelen ze honingdauw, het suikerhoudend afscheidingsproduct van bladluizen. Als tegenprestatie gaan de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts