donderdag 22 maart 2018

Piepschuim krans xenos

Voor al je knutselklusjes en DIY activiteiten ga je naar Xenos. Koop verf, lintjes , modpodge en nog veel meer. Vandaag bestel morgen in huis!


Sfeervolle woondecoratie bestel je eenvoudig op Xenos. Ga voor een lekker kussen, fotolijstje of kunstbloemen.

Artikelen tot van in totaal. Productnaam, prijs, nieuw. Je hebt de keuze uit lettertypes en diverse vormen. De piepschuimletters worden computergestuurd uitgesneden en wit onbehandeld geleverd.


De decoratiemogelijkheden van de letters zijn eindeloos. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. See more ideas about Art crafts, Bricolage and Christmas arts and crafts.

Konstsmide lichtkrans metaal 30L LED 32cm zilver warmwit € 22. Wilt u meer producten zien? Bekijk de foto van puzzel met als titel Bij de xenos of action plastic eitjes gekocht en deze geverfd met schoolbordverf.


Piepschuim in de vorm van een krans. Als je niet de juiste vormen piepschuim kunt vinden kun je ook van die spuitschuim bij de karwei ofzo halen en het zelf in de goede vorm spuiten . Ik moet wel zeggen dat je. Ik heb Tillandsia mos gebruikt ( te koop bij o.a. de Xenos ), hoeveel gram het precies is weet ik zo niet, maar ik gebruikte ongeveer zakje van het Xenos mos.


Koop bijvoorbeeld een paar leuke en verschillende potten, vaasjes en kannen bij de Xenos , Blokker, Hema of de Action en ga vervolgens naar de Ikea. Omwikkel een piepschuim krans met één of meerdere kleuren garen. Appeltjes vastzetten met cocktailprikkers. Kransen zijn ook van Action. Wat tillandsia mos op de vaas leggen, daarop de kransen.


Dan de de ballen met mos en klaar is je kerstdecoratie. Met kerst kun je wat lichtjes rondom . Haal de herfst in huis – of verwelkom je gasten – met een prachtige bloemenkrans in herfstkleuren.

Ik vertelde jullie al eerder dat . Kerstballen gestoken in een halve piepschuim bal. De barok spiegel ( Xenos ) was eveneens gou maar verfde ik petrolblauw met hoogglanslak van de Verfdump. Het muurtje verfde ik lichtroze met latex van de Verfdump. Het ronde Queen Ann tafeltje is een erfstukje van een oud-tante. Het witte kleedje is gehaakt door mama.


De zelfgemaakte etagère . Tip: heb maat voor de luiers gebruikt, zodat ze de krans nog . Kijk jij al uit naar april? Koninginnedag is sowieso al een van onze favoriete feestdagen in het jaar. En dit jaar wordt het wel heel bijzonder. We krijgen een koning, hoezee! Marijecreaties: Action, Decoratie, Herfst, Xenos.


Etagere van plakken boom en stukjes boomstam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts