woensdag 11 februari 2015

Hurk betekenis

In Midden-Limburg komt het nauw verwante toponiem Horick voor, onder meer bij Nederweert. Weet ge nog een andere betekenis voor deze term? Als ingelogd gebruiker kunt ge uw eigen beschrijvingen van Vlaamse woorden en uitspraken in onze databank aanvullen.


Om fouten te verbeteren klikt ge bij de bovenstaande definities op de bewerk link, en om te reageren op een definitie klikt ge op . Je hebt gezocht op het woord: hurk.

Er werden verschillende definities van hurk gevonden in de woordenlijst. De betekenis van hurk vind je op deze pagina. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf toevoegen om zo het woordenboek nog completer te maken. Voer informatie in over deze achternaam en maak kans om een DNA test te winneninformatie DNA test . Soms is het lastig weer uit een hurk overeind te komen. Atletiek- en turnwoordenboek.


Er zijn geen spreekwoorden gevonden die ` hurk ` bevatten.

Eén betekenis bevat ` hurk `. Het dialectenwoordenboek kent spreekwoorden met ` hurk `. Statistieken en betekenis van de naam van Hurk. Gebruik: als voornaam, als achternaam. Chinese: 胡尔克 (pinyin: hú ěr kè) . Bekijk de betekenis , herkomst en populariteit van deze en vele andere namen.


Je kunt ook op criteria zoeken. De relatie met het katholieke middeleeuwse leven kwam in Friesland in de eerste helft van de twintigste eeuw onder meer tot uiting in de naamgeving van nieuwe stichtingen. Over het sociale profiel van de norbertijnen in Noord-Brabant schreef Bijstervel Laverend tussen kerk en werel met name hoofdstuk V. Mol, Friese huizen Duitse orde, . Andere betekenis door tikfout Waar we ook even niet meer weten wat er wordt bedoel is bij de volgende kop van een nieuwsbericht.


Het is een intrigerende kop, dat moet ik Omroep . Hij is werper bij de Indianapolis Indians. Aanvankelijk was hij catcher en buitenvelder. Hij begon zijn carrière bij Twins in Oosterhout.

Als zestienjarige werd hij gescout door Chicho Jesurun, waardoor hij de Playball Baseball Academy van de Marlins. Het bekendst werd ze met haar rol als Pam Wesseling in de advocatenserie Pleidooi en als . Als u weet dat de Betekenis van dit woor deel het. Select Language, English, Spanish , French . Hurk betekenis niet gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts