dinsdag 24 februari 2015

Life and garden etten leur vacatures

Stagiaires diverse afdelingen. Op deze pagina vindt u een actueel overzicht per vestiging van alle vacatures. Klik op de baan van uw keuze voor meer . Download nu de brochure en reserveer snel. Graag tot ziens in ons tuincentrum.


Logo_erkend_leerbedrijf.

Service_lifeandgarden_ettenleur . Tuincentrum de Boerderie. Op dit moment hebben wij een vacature : verkoper voor onze dierenafdeling. Vacatures door heel Nederland onder andere in: Etten - Leur , Gouda,. Diverse, Paviljoen Jobs available in Etten - Leur on Indeed. Functie: Verkoper tuinmeubelen.


Zonder werkervaring direct gerelateerd aan de vacature heeft het geen zin om te reageren. Vanwege de grote hoeveelheid sollicitaties .

Lees meer over life garden vacatures en carrièremogelijkheden bij life garden in Etten - Leur op Monsterboard. Meer informatie over hoe het is om bij Life and Garden Franchise B. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Bekijk wie u kent bij Life and Garden Franchise B. We hebben ook een grote dieren- en vijverafdeling, een prachtige afdeling met verse snijbloemen en heel veel kant-en-klare bloemstukken. Daarnaast zijn wij er ook voor al uw bruids- en rouwbloemwerk. Op vrijdagavond maart maak je een rijk gevuld paasstuk met verschillende hoogtes en war.


Ons tuincentrum in Etten - Leur trekt een ander publiek dan dat in Breda. In Etten - Leur zitten we al zestien jaar en we hebben er dus een veel grotere naamsbekendheid. Ook vijver- en aquariumspeciaalzaak . Het tuincentrum wordt dan omgebouwd tot een theater, compleet met tribunes en horeca.


Heerlijk tuinieren, sfeervol leven en relaxen, daar gaat het om. Zij verrassen u graag met de mooiste planten, tuinmeubelen en accessoires die zijn afgestemd op uw wensen. Daar kunnen ook klanten van de Bredase vestiging terecht. Wij hebben daar een zaak met een goede naam en verwelkomen daar ook Bredase klanten met vragen over producten of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts