dinsdag 3 februari 2015

Lommerbergen bowlen

Op zoek naar de ideale locatie voor een vergadering, familiefeest of uitstapje? Maar ook activiteiten zoals bowlen en midgetgolfen. Samen met u stellen wij een programma op maat . De bowlingbanen zijn in te stellen als speciale kinderbanen, zodat zij lekker mee kunnen spelen. Weer of geen weer, plezier is verzekerd voor het hele gezin.


Prijs per bowlingbaan, per uur bedraagt € 250.

Location De Lommerbergen , Reuver. Category(ies) No Categorieën. Omschrijving Activiteit. Vanavond hebben wij een baan gehuurd voor een uur.


Bowlen is altijd gezellig, en je hebt weer eens een leuke avond. Kies uit luxe, culinaire of actieve arrangementen. Dit arrangement is geschikt voor maximaal zes personen per . Hier heeft u maar liefst acht bowlingbanen tot uw beschikking.


Jong en oud beleven hier een gezellig avondje uit.

Landal De Lommerbergen , Reuver. Op onze midgetgolfbaan beleeft u dikke pret met het hele gezin. Van jong tot ou iedereen zal zich vermaken in deze sprookjesachtige omgeving!


Al onze faciliteiten staan tot uw beschikking. Uiteraard zijn arrangementen op maat ook mogelijk. Hier werden Eltern plötzlich genauso jung und ausgelassen wie ihre Kinder, wenn sie bei vollem Tempo auf der riesigen Wasserrutsche nach unten sausen oder kopfüber in das Wellenbad eintauchen.


Speziell für die Kleinen gibt es unter. Zowel binnen- als buiten zwembad. Er wordt van alles georganiseerd voor zowel groot als klein van puk en pelle voor de klnderen en fijne muziek en heel fijn personeel dat voor iedereen klaar staat.


Je kunt er ook midgetgolfen en bowlen. Subtropisch zwemparadijs. The administrator has disabled public write access. Zo kunt u gezellig bowlen of midgetgolfen met de familie of het hele gezin. U kunt voor de dagelijkse boodschappen terecht in de supermarkt op het bungalowpark.


Zwembadkaartje persoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts